Τα 6 πιο «κουφά» e-mail που βρήκες στο inbox σου

Έκπληξη

Πραγματικά, δε μπορώ να καταλάβω πως ορισμένοι άνθρωποι έχουν τόση φαντασία κι αντί να γράψουν μυθιστόρημα, αναλώνονται στο να στέλνουν mails που μόνο χαζοί θα μπορούσαν να πιστέψουν. Βρήκαμε τα πιο αστεία από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε. Υπάρχει κάποιο που να έχετε λάβει;

  • Δυο πόρτες έχει η ζωή

Ένας φαρμακοποιός παντρεμένος δέκα χρόνια, πήγε σε φίλο του γιατρό, παραπονούμενος για τρομερούς πόνους στην «πίσω πόρτα» του. Είπε στον γιατρό ότι το βράδυ που γύρναγε σπίτι έπινε το ποτήρι με το γάλα που του ετοίμαζε η γυναίκα του και έπεφτε για ύπνο. Το πρωί που ξύπναγε πόναγε τρομερά. Η συμβουλή του γιατρού ήταν να μην πιεί το γάλα ένα βράδυ να δει τι θα γίνει. Έτσι και έγινε. Γύρισε ο φαρμακοποιός σπίτι του πέταξε κρυφά το γάλα και ξάπλωσε να κοιμηθεί. Κατά τις δύο το βράδυ χτύπησε το κουδούνι και ξύπνησε. Έμεινε όμως στο κρεβάτι και έκανε τον κοιμισμένο. Σε λίγο μπήκε στο δωμάτιο η γυναίκα με τον γκόμενο, ξεγυμνώθηκαν και άρχισαν να συνουσιάζονται. Μόλις ο άντρας τελείωσε, γυρνάει τον φαρμακοποιό στο πλάι και αρχίζει να τον “φτιάχνει” και αυτόν. Έ, το επόμενο πρωί βρήκαν τρία πτώματα στο κρεβάτι.

Βασικότερη παραλλαγή: Ο εραστής ήταν αφρικανικής προέλευσης.

  • Άναψε το τσιγάρο, δώσ’ μου φωτιά…

Μέσα σε ένα βρετανικό βαγόνι ένα ζευγάρι ένιωσε την ανάγκη για έρωτα. Άρχισαν να φιλιούνται μέχρι που συνέχισαν και τελικά έκαναν σεξ. Οι άλλοι επιβάτες εμφανώς ένιωθαν άβολα αλλά δε διέκοψαν καθόλου τις ενέργειες του ζεύγους. Μόλις ολοκλήρωσαν και κάθισαν κανονικά στις θέσεις τους άναψαν τσιγάρο. Τότε κάποιος συνεπιβάτης τους υπενθύμισε ότι το βαγόνι είναι για μη καπνιστές.

Βασικότερη παραλλαγή: Το τραίνο πήγαινε Πάτρα – Αμαλιάδα.

  • Δεν αγόραζε καλύτερα κινίνο…

Ένας νεαρός κανόνισε το βράδυ να πάει σπίτι της κοπέλας του. Ήλπιζε ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Έτσι πήγε το απόγευμα σε ένα φαρμακείο για να αγοράσει προφυλακτικά. Ο φαρμακοποιός βλέποντας την αμηχανία του νεαρού έκανε μερικά αστεία μαζί του και στο τέλος του ευχήθηκε να σκοράρει. Αργότερα όταν πήγε σπίτι της φίλης του και χτύπησε την πόρτα, του άνοιξε ο πατέρας της κοπέλας. Ήταν ο ίδιος ο φαρμακοποιός.

Βασικότερη παραλλαγή: Ο πατέρας ήταν Κρητικός, είχε όπλο στο σπίτι κι ο μικρός κατέληξε σαν τις οδικές σημάνσεις έξω από τα Ζωνιανά.

  • Σε βλέπω στο ποτήρι μου

Ένα ζευγάρι που δεν γνωρίζονταν πολύ καλά ακόμη, πέρασαν το βράδυ κάνοντας έρωτα. Όταν ο άντρας ξύπνησε ήταν νύχτα ακόμη. Διψούσε αλλά ευτυχώς για αυτόν δίπλα στο κομοδίνο υπήρχε ένα ποτήρι νερό. Το ήπιε και συνέχισε τον ύπνο του. Το πρωί όταν σηκώθηκε βρήκε την γυναίκα αναστατωμένη. Την ρώτησε τι συμβαίνει και αυτή του είπε ότι δε μπορούσε να βρει το ποτήρι που βάζει μέσα τους φακούς επαφής.

Βασικότερη παραλλαγή: Το ποτήρι περιείχε την μασέλα της γιαγιάς της λεγάμενης που κοιμόταν δίπλα.

  • Είσαι φίλος; Γίνε μέλος!

Ένας άνδρας γνώρισε μια όμορφη γυναίκα σε ένα μπαρ κάποιο βράδυ και τη πήγε σπίτι. Το απόγευμα του είπε ότι είχε βιαστεί πριν δυο χρόνια, αλλά το έχει ξεπεράσει πια και ήταν έτοιμη να ξανά-χαρεί το σεξ πάλι. Το επόμενο πρωί ξύπνησε αλλά αυτή είχε ήδη φύγει. Στο καθρέφτη του μπάνιου είχε γράψει ένα μήνυμα με το κραγιόν της: “Καλώς ήλθες στο κλαμπ μελών του AIDS”.

Βασικότερη παραλλαγή: Ο τύπος από τότε κυνηγά για να σκοτώσει μια Μαίρη, ενώ καταπίνει κάθε μέρα 1239 χάπια προκειμένου να κρατά τον ιό σε καταστολή.

  • Η νύχτα με τις μάσκες

Ένα ζευγάρι ετοιμάζονταν να πάει σε ένα πάρτι μασκέ. Την τελευταία στιγμή όμως η γυναίκα του είπε να πάει μόνος αν ήθελε γιατί είχε πονοκέφαλο. Έτσι και έγινε. Η καχύποπτη σύζυγος όμως ήθελε να δει πόσο πιστός ήταν ο άντρας της. Ντύθηκε με διαφορετικό κοστούμι και πήγε και αυτή στο πάρτι. Εκεί είδε τον άντρα της να χορεύει με μια προκλητική κοπέλα. Αποφάσισε να του κάνει ένα τεστ. Τον πλησίασε και χόρεψε μαζί του. Στη συνέχεια του είπε στο αυτί οτι έπρεπε να πάνε στη κρεβατοκάμαρα. Πήγανε αλλά του ζήτησε να κάνουν έρωτα χωρίς να βγάλουν τις μάσκες. Μόλις τελειώσανε έφυγε και γύρισε σπίτι περιμένοντάς τον. Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο άντρας τον ρώτησε πως πέρασε στο πάρτυ. Της απάντησε ότι δεν πήγε στο πάρτι τελικά αλλά για πόκερ με τους φίλους του, όμως ο φίλος του που του δάνεισε το κοστούμι πέρασε τέλεια.

Βασικότερη παραλλαγή: Έγινε το ανάποδο. Η γυναίκα πήγε για κουμ καν, ο άντρας (που είχε μια προδιάθεση) φόρεσε τη στολή της γυναίκας και οι δυο φίλοι πέρασαν τέλεια…

Πηγή: menslounge.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook