Τα πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου (Photos)

Τα πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου

Σας παρουσιάζουμε τα πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου, καθένα εκ των οποίων έχει μοναδικό design και έχει δημιουργηθεί για συγκεκριμένες ομάδες επισκεπτών!

Dog Bark Park Inn

Αυτό το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε σε σχήμα σκύλου και φυσικά το εσωτερικό του είναι επίσης διακοσμημένο με σκύλους.

The Inntel Hotel

Κάθε ξενοδοχείο της συγκεκριμένης αλυσίδας μοιάζει με ένα puzzle μικρών σπιτιών που έχουν τοποθετηθεί το ένα πάνω στο άλλο. Ο σχεδιασμος του έγινε από την WAM Architecten Company. Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο αυτής της αλυσίδας είναι ένα κτήριο 11 ορόφων με 160 δωμάτια.

Hamster Hotel

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο Γαλλικό ξενοδοχείο χτίστηκε για ένα τεράστιο χάμστερ, αφού για 99 ευρώ τη νύχτα ένας άνθρωπος μπορεί να αισθανθεί πως είναι να είσαι το συμπαθές κατοικίδιο τρωκτικό. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν ακόμα και να τρέξουν σε μια τεράστια ρόδα για χάμστερ.

V8 Hotel

Αυτό το ενδιαφέρον ξενοδοχείο βρίσκεται στη Γερμανία και αποτελεί έναν πραγματικό παράδεισο για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, μιας και όλα τα κρεβάτια και τα δωμάτια γενικότερα είναι διακοσμημένα με θέμα αυτοκίνητα κάθε είδους!

Tianzi Hotel

Το 10όροφο ξενοδοχείο Κινέζικου στυλ χτίστηκε το 2001 και μοιάζει πιο πολύ με γιγάντια αγάλματα. Έχει γραφτεί στο Βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness, ως “η μεγαλύτερη εικόνα κτηρίου”.

Corona Save the Beach Hotel

Το ξενοδοχείο αυτό σχεδιάστηκε από τον Γερμανό αρχιτέκτονα HA Schult και βρίσκεται στην Ιταλία. Έχει φτιαχτεί από 12 τόνους σκουπιδιών που βρέθηκαν στις παραλίες της Ευρώπης και αποτελείται από 5 δωμάτια και ρεσεψιόν.

Nhow Berlin

Η οροφή και οι τοίχοι αυτού του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένοι με κιθάρες και άλλα μουσικά όργανα, καθώς και εξοπλισμό. Οι διακοσμητές ήθελαν όλο το κτήριο να θυμίζει μουσική αφαίρεση.

9h Hotel

Το πρώτο ξενοδοχείο με κάψουλες που δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία το 1979. Δεν έχει δωμάτια, παρά μόνο κάψουλες. (Δείτε εδώ περισσότερα)

Pavillon des Lettres Hotel

Αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο του κόσμου που σχεδιάστηκε για τους λάτρεις της τέχνης και της λογοτεχνίας. Βρίσκεται στην Γαλλία και οι τοίχοι κάθε δωματίου έχουν πολύ καλή ηχομόνωση, έτσι ώστε να μπορούν οι επισκέπτες του να διαβάσουν τα βιβλία τους στην απόλυτη ησυχία.

The Salt Hotel

Τέτοια ξενοδοχεία πλέον εμφανίζονται σε διάφορες χώρες του κόσμου. Το Salt Hotel όμως είναι το μοναδικό που έχει δημιουργηθεί εξ’ ολοκλήρου από αλάτι (τούβλα από αλάτι, σκεπή από αλάτι, πάτωμα από αλάτι κλπ). Βρίσκεται στην ανατολική ακτή των Salt Flats στην Βολιβία.