WAR2: Συναρπαστικό ελληνικό παιχνίδι στρατηγικής

WAR2

Το «WAR2: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» είναι ένα online δικτυακό παιχνίδι που μεταφέρει τους παίκτες πίσω στα συναρπαστικά χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τον πόλεμο, μπορείς να γίνεις ο στρατιωτικός διοικητής μιας πόλης που αγωνίζεται να επιβιώσει, να αναπτυχθεί και τελικά να επιβληθεί ως ισχυρή δύναμη.

Θα αναλάβεις την αστική διαχείριση, το σχεδιασμό παραγωγής, την έρευνα, το εμπόριο και την κατανομή του εργατικού δυναμικού της πόλης. Θα έχεις επίσης τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με άλλους παίκτες, με στρατιωτικά ή διπλωματικά μέσα.

WAR2

Το WAR2 περιέχει πραγματικούς ήρωες και διάσημους στρατηγούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αναδεικνύει τις ιδιαίτερες στρατιωτικές τους ικανότητες. Το παιχνίδι προσομοιώνει τα πραγματικά στρατεύματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και χρησιμοποιεί τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους για τη δημιουργία ενός ισορροπημένου παιχνιδιού. Μπορείς να διαλέξεις πλευρά των Συμμάχων ή του Άξονα και να πολεμήσεις με τον αντίστοιχο οπλισμό τους. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολα προσπελάσιμο και διασκεδαστικό, πραγματική απόλαυση για όλους τους παίκτες.

Το «WAR2: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» προσομοιώνει τα πραγματικά όπλα και στρατιωτικές μονάδες, επιβεβαιωμένα από ιστορικές πηγές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και να διοικήσεις περισσότερα από 40 είδη οπλικών συστημάτων και μονάδων που ανήκαν σε όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές που συμμετείχαν στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μεταξύ των οποίων οι πύραυλοι “Katyusha”, τα άρματα “King Tiger”, τα βομβαρδιστικά “Stuka” και διάφορα θωρηκτά. Εξελίσσοντας την τεχνολογία σου, μπορείς ακόμα και να κατασκευάσεις το δικό σου στόλο αεροπλανοφόρων.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.