Ξεχάστε τον Gummy Bear – Έρχεται το «Keepon»! (Videos)

Keepon

Το «Next big thing» στα παιδικά παιχνίδια ονομάζεται Keepon! Μάθετε πως λειτουργεί το νέο παιχνίδι, που έρχεται να ξετρελάνει τους πιτσιρικάδες και όσους αισθάνονται παιδιά, αλλά και πως η συγκεκριμένη εταιρεία παιχνιδιών κατάφερε να το εμπνευστεί.

Αρχικά να σας εξηγήσουμε πως λειτουργεί! Πολύ απλά βάζετε μουσική και το «Keepon» αρχίζει να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού που έχετε επιλέξει ενώ, επίσης, μπορεί να ανταποκριθεί και σε οποιοδήποτε άγγιγμα. Και αν, ίσως, το έχετε ξανασυναντήσει στο internet σίγουρα δεν θα έχετε φανταστεί πως η εταιρεία εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πως φτάνει, λοιπόν, μια εταιρεία να δημιουργήσει κάτι τέτοιο; Η καινοτομία δεν συνεπάγεται πάντα με χρόνιες μελέτες στο εργαστήριο και έναν βαρύ προϋπολογισμό για έρευνα και ανάπτυξη. Μερικές φορές αρκεί η αδιάκοπη προσοχή στο Youtube!

keepon (1)

Αυτό είναι και το μήνυμα της εταιρείας “Wow!” η οποία πιστεύει ότι βρήκε το επόμενο παιχνίδι που θα ξεσηκώσει τους μικρούς όλου του κόσμου, μέσα από τη γνωστή αυτή διαδικτυακή κοινότητα. Το προσωπικό της εταιρείας παιχνιδιών βρήκε αυτό το συμπαθητικό διαδραστικό ρομποτάκι μέσα από ένα video που είχε αναρτηθεί στο Youtube και το οποίο έδειχνε ένα ρομπότ που είχε σχεδιαστεί από επιστήμονες ώστε να βοηθήσουν στην κοινωνική ανάπτυξη των αυτιστικών παιδιών.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Richard North κατάλαβε αμέσως ότι αν το συγκεκριμένο έβγαινε σε παιχνίδι θα έκανε μεγάλη επιτυχία. Το ρομπότ των εργαστηρίων κοστίζει περίπου 23.000 ευρώ και είναι από την Αμερικανική εταιρεία BeatBots. Τώρα το προσωπικό της “Wow!” συνεργάζεται με την συγκεκριμένη εταιρεία ώστε να δημιουργήσει μια έκδοση για ένα παιχνίδι το οποίο θα κοστίζει περίπου 29 ευρώ. Μάλιστα, απονεμήθηκε στην εταιρεία το βραβείο “National Business Award” το 2010!

To “Keepon” αναμένεται στο επόμενο διάστημα να αρχίζει να παράγεται και η εταιρεία υπολογίζει ότι θα είναι το πιο “hot” δώρο τα επόμενα Χριστούγεννα!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.