Μπύρα …«βιάγκρα»!

Με αφορμή τον πολυαναμενόμενο βασιλικό γάμο, η σκοτσέζικη εταιρεία ζυθοποιίας BrewDog δημιούργησε μια μπίρα με μικρές δόσεις φυσικών αφροδισιακών, όπως υποστηρίζει, για μεγάλες …επιδόσεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα των κατασκευαστών της, η ξανθιά μπίρα «Royal Virility Performance» (Βασιλική Ανδρική Επίδοση) με 7,5% αλκοόλ, περιέχει μικρές δόσεις διάφορων αφροδισιακών μεταξύ των οποίων και το φημισμένο βότανο για την τόνωση της ανδρικής λίμπιντο «horny goat weed», σοκολάτα και μια «γενναιόδωρη δόση σαρκασμού».

  • Αυξημένη λίμπιντο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Σε πρώτη φάση η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει στις 28 Απριλίου – μόλις μια μέρα πριν τον βασιλικό γάμο – στην αγορά περίπου 1.000 φιάλες της μπίρας-«δυναμίτη» προς 11 ευρώ έκαστη, ωστόσο εάν η ζήτηση της αγοράς το απαιτήσει δεν αποκλείει την μελλοντική διάθεση νέας παρτίδας.

Η BrewDog υπογραμμίζει ακόμη ότι τα κέρδη από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο βρετανικό ίδρυμα Centrepoint, που ασχολείται με την βοήθεια άστεγων παιδιών και έχει την υποστήριξη του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Πηγή: Το Βήμα

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games