Από 216 κιλά… στα 50

Κάποτε ήταν η πιο παχουλή έφηβος της Βρετανίας, μα πλέον παλεύει με το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας. Η ανατροπή στη ζωή της 21χρονης Βρετανίδας, Malissa Jones, ήρθε όταν έχασε τόσο πολύ βάρος, αφού υποβλήθηκε σε γαστρικό bypass. Πλέον η ζωή της έχει τεθεί σε κίνδυνο, μιας και η άτυχη κοπέλα ζυγίζει περίπου πενήντα κιλά, ενώ πριν την επέμβαση ζύγιζε 216 κιλά!

Οι γιατροί της είπαν ότι έπρεπε να χάσει τουλάχιστον 127 κιλά, διαφορετικά θα πέθαινε στους επόμενους μήνες. Τώρα η ζυγαριά «γέρνει» από την αντίθετη πλευρά για τη Malissa από το Selby του North Yorkshire, με τους γιατρούς να προσπαθούν να την πείσουν να αυξήσει την ποσότητα τροφίμων που καταναλώνει καθημερινά, διαφορετικά κινδυνεύει να πεθάνει μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

Η ίδια η Malissa συμβουλεύει όσες κοπέλες θέλουν να χάσουν κιλά, να το κάνουν με φυσικό τρόπο. Η ίδια δήλωσε σε περιοδικό πως «όποιος επιθυμεί να χάσει κιλά, να μην προβεί σε χειρουργική επέμβαση». Πριν γίνει η εγχείρηση, το 2008, η 21χρονη είχε μείνει έγκυος από τον φίλο της, αλλά το μωρό πέθανε. Όπως τονίζει η ίδια, αυτός ήταν ο λόγος που δεν πρόσεχε τη διατροφή της.

Πλέον έχει περάσει στην άλλη όχθη και η ίδια ανέφερε πως «κινδύνεψα να χάσω τη ζωή μου από καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι πάρα πολύ λεπτή και πρέπει να αναγκάσω τον εαυτό μου να τρώει. Όμως τρώγοντας ακόμα και μια μικρή ποσότητα, το στομάχι μου παθαίνει κράμπες». Οι γιατροί λένε ότι όλα αυτά οφείλονται στο ότι η νεαρή ζει με το φόβο μιας ενδεχόμενης παχυσαρκίας, για δεύτερη φορά.

Πριν :

Μετά :

Πηγή: protothema.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook