Είναι τα οπίσθια της Pippa καλύτερα από τα δικά μου;

Ένας άτυχος νεαρός έκανε τη χαζομάρα να πει στην αγαπημένη του ότι η διάσημη πλέον Pippa Middleton, αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, είναι πιο όμορφη από εκείνη, και το πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Ο οδηγός αυτού του μπλε Peugeot 206 οδηγούσε στο Birmingham σήμερα το πρωί με το σύνθημα «Is Pippa’s Bum Still Better Than Mine???» (Είναι τα οπίσθια της Pippa καλύτερα από τα δικά μου;) γραμμένο με άσπρο σπρέι στην αριστερή πλευρά του οχήματος.

Για κακή του τύχη, μια φωτογραφική κάμερα βρέθηκε στο δρόμο του και απαθανάτισε το γεγονός. Σίγουρα ο άνδρας δε θα αισθάνεται περήφανος γι’ αυτό που έπαθε και κατά πάσα πιθανότητα να έπαιρνε πίσω τα λόγια του αν μπορούσε, όμως μπορεί να νιώσει καλύτερα μαθαίνοντας πως στο Facebook, πάνω από 200.000 άτομα έχουν τη ίδια άποψη με εκείνον.

Η σελίδα που έχει ανοίξει στον διάσημο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «Pippa Middleton Ass Appreciation Society» εκθειάζει τα… προσόντα της νεαρής Pippa, που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της στον περιβόητο βασιλικό γάμο της χρονιάς.

Πηγή: protothema.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games