i-TECH4u #13 Μάιος 2011

i-TECH4u #13 Μάιος 2011

Το #13 τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις!

Για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες του smartphone σου, χρειάζεσαι τις κατάλληλες εφαρμογές, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε σε ένα μεγάλο αφιέρωμα τις καλύτερες –και θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι πώς ζούσες μέχρι σήμερα χωρίς αυτές. Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, εξαφάνισε τα σημάδια που άφησε πάνω σου ο χειμώνας και γίνε fit με την βοήθεια της τεχνολογίας. Επιπλέον, το Dell Inspiron Duo βάζει τέλος στο δίλημμα tablet ή netbook. Δες επίσης τα πιο hot κινητά τηλέφωνα και προϊόντα τεχνολογίας που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και διάβασε αναλυτικά Game Reports για τα L.A. Noire, LEGO Pirates of the Caribbean, SOCOM Special Forces και πολλά ακόμα video games.

Τρεις νέοι σούπερ διαγωνισμοί είναι εδώ, για να κάνεις δικά σου κορυφαία προϊόντα χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Δήλωσε συμμετοχή με τον πιο απλό τρόπο και κέρδισε το πρωτοποριακό Dell Inspiron Duo (αξίας €599), τρία πληκτρολόγια Logitech Illuminated (αξίας €240) και ένα κινητό τηλέφωνο ZW P94 με δέκτη τηλεόρασης και δύο κάρτες SIM (αξίας €146).

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Αναλυτικά τα σημεία διανομής και καθημερινή ενημέρωση στο www.itech4u.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook