Top 10: Οι καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτων

Αυτοκίνητο

Μας κάνουν να τα θέλουμε σαν τρελοί, είναι πάντα ακριβοπληρωμένες και πολλές φορές έχουν καλύτερο σενάριο από τις ελληνικές και ξένες παραγωγές του σινεμά!! Για πάνω από 60 χρόνια οι διαφημίσεις αυτοκινήτων προβάλουν τα καμάρια των εταιριών με περίσσεια χάρη και πολλές φορές μας μένουν αξέχαστες. Διαλέξαμε τις 10 καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε.

Δύο σποτάκια για να σας βάλουν στο κλίμα.

Οι Δανοί!!

Σχολές αγγλικών….

Τhe fun theory by VW.br />

Αν περισσότεροι σκέφτονταν με αυτό τον τρόπο πολλά θα ήταν διαφορετικά στις μέρες μας!! Τους βγάζουμε το καπέλο.

Aρ. 10 : Fiat Palio

Οι καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτων

Κανένας δεν ξέρει το αμάξι αλλά η διαφήμιση είναι αλλού!! Από πλευράς πωλήσεων δεν ξέρουμε αν βοήθησε, μιας και το αμάξι είναι κακάσχημο, αλλά σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε.

Aρ. 9 : VW Polo

Οι καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτων

Η VW στην προσπάθεια της να ρίξει το Yaris από την κορυφή των μικρών, κάνει τα πάντα για να δείξει πως δεν χαλάει με τίποτα. Έτσι λοιπόν όταν οι διαφημιστές έχουν κέφι μπορούν να κάνουν πολλά. Το σκληρό προφίλ του Polo μας εκπλήσσει, την ώρα που η διαφήμιση απαγορεύτηκε παγκοσμίως…

Aρ. 8 : Audi R8

Αυτοκίνητο

Όταν η Audi για πρώτη φορά στα χρονικά θέλει να κάνει humor, τα λόγια είναι περιττά. Ο γερμανικός κολοσσός είναι τόσο χαρούμενος για το καινούργιο του supercar, που αποφασίζει να το παρουσιάσει όχι μόνο ως δολοφόνο του ανταγωνισμού αλλά και ως δολοφόνο της «παλαιάς» πολυτέλειας. Τώρα όλοι μπορούν να έχουν και ταχύτητα και κύρος με το νέο R8.

Aρ. 7 : VW Passat

Οι καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτων

Δεν σας αρέσει το παρκάρισμα, σας φαίνονται όλες οι θέσεις μικρές; Τώρα το νέο Passat έχει την λύση για όλα σας τα προβλήματα. Η VW πρώτη, έβαλε το Park Assist στα αυτοκίνητα της και βρήκε ένα πολύ ωραίο τρόπο να μας το δείξει. Κανένας ρατσισμός για τους ηλικιωμένους…Μπράβο λοιπόν στους Γερμανούς!

Aρ. 6 : Mercedes E- class

Οι καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτων

Not in this weather!!! Όλοι είναι όμορφοι, τα σπίτια είναι παραμυθένια, το χιόνι απαλό, το κέρατο όμως πάει σύννεφο. Μόνο η Mercedes θα μπορούσε να διαφημίσει το καινούργιο σύστημα τετρακίνησής της με τέτοιο τρόπο…

Aρ. 5 : GM robot

Οι καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτων

Μεγαλοφυές διαφημιστικό, μια εποχή που χιλιάδες άτομα χάνουν τις δουλειές τους από τα εργοστάσια της General Motors. Καταφέρνει να δείξει όλη τη γκάμα των αυτοκινήτων της με πολύ πρωτότυπο τρόπο και βγάζει πολύ συναίσθημα για κάτι που κανείς δεν βλέπει, αλλά κάνει όλη τη δουλειά. Μήπως το ανθρώπινο χέρι γίνεται μέρα με τη μέρα λιγότερο απαραίτητο…

Aρ. 4 : Μ5

Οι καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτων

Ένα πρωί ο Guy Ritchie πήρε την πρώην γυναίκα του Madonna και τον Clive Owen, δανείστηκε μουσική των Blur και του Wagner και είπε να φτιάξει στα γρήγορα ένα φιλμάκι για την προηγούμενη BMW M5…
Enough said!! Απολαύστε το.

Aρ. 3 : Toyota Rav 4

Οι καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτων

Μας πήρε πολύ χρόνο να αποφασίσουμε για την κατάταξη αυτής της διαφήμισης. Πολλοί θα πούνε πως πρέπει να πάει κατευθείαν στην κορυφή ως η καλύτερη όλων των εποχών, αλλά επειδή εμείς ξέρουμε καλύτερα την κατατάσσουμε τρίτη!! Πέρα από την πλάκα η διαφήμιση αυτή του τζιπ της Toyota έχει μακράν το καλύτερο σενάριο και ιδέες, αλλά χάνει σε πάθος και φωτογραφία.

Aρ. 2 : Ηοnda Accord

Οι καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτων

Στο νούμερο δύο κάτι από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Όλοι θα είχατε μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν την είχατε πρωτοδεί και είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι δεν την έχετε δει ποτέ ολόκληρη.
Πως μπορείτε να δείξετε ολόκληρο το αυτοκίνητο μέσα και έξω για το αγοραστικό κοινό; Διαλύστε το σε πολλά κομμάτια και κάντε τα να αλληλεπιδρούν. Μετά από 605 απόπειρες (σοβαρά !!) δούλεψε και σας την παρουσιάζουμε.!!!

Aρ. 1 : Ferrari / Shell

Οι καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτων

Ανατριχίλα!! Όλη η αγωνιστική ιστορία της ιταλικής φίρμας σε ένα λεπτό! Για άλλη μια φορά η Ferrari δείχνει σε μικρούς και μεγάλους πως δεν χρειάζεται να διαφημίσει τα αυτοκίνητά της, αλλά να κρατάει τη φλόγα του θρύλου της αναμμένη. Είναι στην πρώτη θέση μόνο και μόνο για τα συναισθήματα που μας «βγάζει».

Πηγή: menslounge.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook