Ένας τρελός – τρελός πατέρας! (Photos)

Ένας τρελός πατέρας (15)

Εσείς πως θα νιώθατε αν ο πατέρας σας, σας άφηνε το πρωί στο σχολικό και σας χαιρετούσε μεταμφιεσμένος σε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, μπροστά στα μάτια όλων των άλλων παιδιών; Σίγουρα όχι καλά! Δείτε πως χαιρετά κάθε πρωί το παιδί του αυτός ο τρελός πατέρας!

Ο πατέρας, Dale Price, στην Utah των Η.Π.Α. κάθε πρωί αφήνει τον γιο του στο σχολικό και τον χαιρετά με διαφορετική στολή καθημερινά. Από νύφη και γοργόνα μέχρι μπάτμαν! Πως το εξηγεί ο ίδιος;

“Είναι ένας τρόπος να του δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε για αυτόν. Απλά είναι ένας λίγο διαφορετικός τρόπος, είναι ο τρόπος του πατέρα”! Ο 16 χρονών Rain δεν μπορούμε να πούμε ότι αισθάνεται και όμορφα και ειδικά την πρώτη φορά που το έκανε αυτό ο πατέρας του!


Ένας τρελός πατέρας (2)

“Όταν το έκανε την πρώτη μέρα έπαθα σοκ. Δεν είναι και το πιο ευχάριστο να βλέπετε τον πατέρα σας να σας χαιρετάει με ένα νυφικό” αλλά όπως λέει “οι συμμαθητές μου είναι θερμοί υποστηρικτές του εκκεντρικού πατέρα μου και κάθε φορά περιμένουν να δουν πως θα μεταμφιεστεί!”

Πατεράδες πιστεύω να πήρατε μια ιδέα για το πως πρέπει να χαιρετάτε τα παιδιά σας από εδώ και πέρα. Και αν όχι στο σχολικό, μπορείτε να πάτε και από το σχολείο να σας δουν ακόμα περισσότεροι!

Ένας τρελός πατέρας (1)

Ένας τρελός πατέρας (6)

Ένας τρελός πατέρας (3)

Ένας τρελός πατέρας (4)

Ένας τρελός πατέρας (5)

Ένας τρελός πατέρας (7)

Ένας τρελός πατέρας (8)

Ένας τρελός πατέρας (9)

Ένας τρελός πατέρας (10)

Ένας τρελός πατέρας (11)

Ένας τρελός πατέρας (12)

Ένας τρελός πατέρας (13)

Ένας τρελός πατέρας (14)

Ένας τρελός πατέρας (16)

Ένας τρελός πατέρας (17)