i-TECH4u #14 Ιούνιος 2011

i-TECH4u #14 Ιούνιος 2011

Το #14 τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις!

Με αφορμή το μεγαλύτερο μουσικό event στην Ελλάδα (MAD Video Music Awards 2011), συγκεντρώσαμε σε ένα αφιέρωμα όλα τα Gadgets μουσικής. Δες επίσης τα οικονομικότερα laptops της ελληνικής αγοράς και μάθε ποιοι celebrities έχουν βάλει την υπογραφή τους σε προϊόντα τεχνολογίας. Επειδή όμως καλοκαίρι σημαίνει φωτογραφίες, διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την κορυφαία Panasonic Lumix TZ20, καθώς και για τον πρωτοποριακό εκτυπωτή Lexmark Genesis. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα Game Reports για τα καλύτερα παιχνίδια του μήνα, όπως τα Duke Nukem Forever, The Sims 3: Generations, Dungeon Siege III και πολλά άλλα.

Και αυτό το μήνα δύο νέοι διαγωνισμοί σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις δικά σου 2 τέλεια δώρα, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Κέρδισε μια Μονοήμερη Ενοικίαση Φουσκωτού Σκάφους 5 μέτρων με καπετάνιο για πέντε άτομα (το απόλυτο καλοκαιρινό δώρο!) αξίας €320, καθώς και ένα Sony PSP αξίας €135.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 64 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Αναλυτικά τα σημεία διανομής και καθημερινή ενημέρωση στο www.itech4u.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook