Μαθήματα εύρεσης πλούσιου γαμπρού

Μαθήματα εύρεσης πλούσιου γαμπρού

Σχολή στο Πεκίνο μαθαίνει στις φοιτήτριές της πώς να ξελογιάζουν πλούσιους άνδρες με στόχο τον γάμο. Πάνω από 3.000 ήταν οι εγγραφές μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Ανώτατη εκπαίδευση στην εύρεση ενός πλούσιου γαμπρού προσφέρει μια σχολή επονομαζόμενη “Κέντρο Ηθικής Εκπαίδευσης για Γυναίκες” (“Beijing Moral Education Centre for Women”) στο Πεκίνο.

Καθώς ο πληθυσμός των πλουσίων ανδρών αυξάνεται στην Κίνα, μαζί του αυξάνεται και ο αριθμός των νέων γυναικών οι οποίες αναζητούν έναν λεφτά σύζυγο για να εξασφαλιστούν οικονομικά.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την “θεία από το Σικάγο” Γεωργία Βασιλειάδου η οποία σημάδευε τους γαμπρούς ρίχνοντας γλάστρες από το μπαλκόνι, οι σύγχρονες Κινέζες προσπαθούν να τους τυλίξουν με περισσότερο ντελικάτους τρόπους.

Το Κέντρο (αν)Ηθικής Εκπαίδευσης αναλαμβάνει να τους διδάξει πώς να ντύνονται, πώς να μακιγιάρονται και πώς να συμπεριφέρονται για να κερδίσουν την καρδιά (και ταυτόχρονα, να αποκτήσουν πρόσβαση στο πορτοφόλι) ενός εκατομμυριούχου. Επιπλέον, τους μαθαίνει να διαβάζουν τον χαρακτήρα και “τα θέλω” ενός άνδρα βάσει των κινήσεών τους σώματός του.

Όσο για τα δίδακτα, αυτά ανέρχονται σε 46 δολ. την ώρα και σε 3.000 δολ. για ολόκληρο τον κύκλο σπουδών.

Ενδεικτικό της ζήτησης είναι το γεγονός πως από πέρυσι που άρχισε να λειτουργεί η σχολή μέχρι σήμερα, έχουν αποφοιτήσει από αυτήν περίπου 3.000 επίδοξες νύφες. Μάλιστα, οι 30 από αυτές φέρονται να έχουν ήδη βρει γαμπρό.

Πηγή: ethnos.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games