Το αρνί που νομίζει ότι είναι σκύλος (Video)

Το αρνί που νομίζει ότι είναι σκύλος (2)

Είναι έξι μηνών, μαζεύει κλαδιά, φοράει κολάρο και λουρί και προσπαθεί ακόμη και να γαβγίσει. Πρόκειται για τον Jack, ένα αρνάκι που νομίζει ότι είναι σκύλος. Επειδή γεννήθηκε πολύ μικρός και αδύναμος, οι ιδιοκτήτες της φάρμας τον περιέθαλψαν μέσα στο σπίτι, τον τάισαν γάλα και του γνώρισαν την εννιάχρονη Jessie, τον σκύλο τους, ένα σπρίνγκερ σπάνιελ.

Το αρνί που νομίζει ότι είναι σκύλος (1)

Οι δυο τους έγιναν αχώριστοι, μάλιστα κοιμούνται μαζί στο καλάθι του σκύλου στη βεράντα. Ο Jack ένιωσε τόση οικειότητα με την Jessie που πιστεύει ότι ανήκει στο είδος του σκύλου και όχι στα αρνιά. Όταν μάλιστα βρίσκεται στο κοπάδι με τα ομοειδή του, δεν τα αναγνωρίζει αλλά αντίθετα προσπαθεί να τα μαντρώσει και να τα καθοδηγήσει. Όπως δηλώνει η ιδιοκτήτρια της φάρμας Alison Sinstadt στη Sun, το μόνο κοινό που έχει με τα υπόλοιπα αρνιά ο Jack είναι ότι τρώει χόρτα, γιατί κατά τα άλλα μιμείται εντελώς τη συμπεριφορά της Jessie.

Ζητά να βγει βόλτα με το λουρί του, στέκεται στα πίσω πόδια και κάνει παιχνίδια, τρέχει να μαζέψει το μπαλάκι που του πετούν ή το ξύλο και το πιο αστείο απ’ όλα… μιμείται ακόμη και το γάβγισμα. Όπως λέει γελώντας η Alison, είναι ξεκαρδιστικό όταν ο Jack μπερδεύει το βέλασμα με το γάβγισμα και παράγει ταυτόχρονα και τους δύο ήχους!

Ο κτηνίατρος λέει ότι τα αρνιά είναι πολύ πιο έξυπνα απ’ ό,τι οι άνθρωποι νομίζουν και ότι τους αρέσει να μιμούνται συμπεριφορές. Προφανώς ο μικρός Jack επιλέγει να ζει και να συμπεριφέρεται σαν σκυλί γιατί προτιμά τη ζωή του σκύλου…

Πηγή: real.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook