Ήταν κάποτε ένα άσχημο πιγκουινάκι…

Ήταν κάποτε ένα άσχημο πιγκουινάκι...

Το άτυχο μικρό πιγκουινάκι χωρίς φτερά γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 2011 και εγκαταλήφθηκε από τους γονείς του μερικές μέρες μετά τη γέννηση του. Σύμφωνα με το Rex Features, ένας από τους φύλακες του ενυδρείου δήλωσε: «Οι γονείς του το έδιωξαν ή ακόμα χειρότερα το άφησαν στο παγωμένο έδαφος να πεθάνει».

Ήταν κάποτε ένα άσχημο πιγκουινάκι... (1)

Οι φύλακες του ενυδρείου έκριναν πως η έλλειψη φτερών του λυπημένου πιγκουίνου οφειλόταν στις δυσκολίες που είχε στην πέψη του φαγητού και την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών.

Ήταν κάποτε ένα άσχημο πιγκουινάκι... (3)

Η εκπρόσωπος Wang Dan δήλωσε: «Στην αρχή προσπαθήσαμε να το στείλουμε πίσω στους γονείς του, ελπίζοντας πως θα το φρόντιζαν και θα το βοηθούσαν να δυναμώσει, όμως εκείνοι όχι μόνο το παραμέλησαν αλλά το έδιωξαν και πάλι. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να το ταΐζουμε εμείς».

Ήταν κάποτε ένα άσχημο πιγκουινάκι... (4)

Οι φύλακες του LHT Pole Aquarium της Κίνας δημιούργησαν μια ομάδα που θα πρόσεχε το μικρό 24 ώρες το 24ωρο. Μετά από ένα μήνα που το τάιζαν με το χέρι, ο μικρός πιγκουίνος ήταν αρκετά πιο δυνατός και προς ικανοποίηση αυτών που τον φρόντιζαν, έβγαλε ακόμη και φτερά!

Το happy end ολοκληρώθηκε με την αποδοχή του, αυτή την φορά, από την οικογένεια του…

Κοινοποιήστε στο Facebook