Τα γηραιότερα σιαμαία του κόσμου γίνονται 50 ετών! (Video)

50 ετών τα γηραιότερα σιαμαία στον κόσμο!

Τα 50α τους γένεθλια ετοιμάζονται να γιορτάσουν με ένα ταξίδι στο Λονδίνο τα πιο διάσημα σιαμαία στον κόσμο, διαψεύδοντας τους γιατρούς, που υποστήριζαν ότι δεν θα καταφέρουν να φτάσουν ούτε μέχρι τα 30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της σπάνιας ιατρικής περίπτωσης των σιαμαίων, η ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο και όσον αφορά τους γονείς τους, οι οποίοι όταν συνειδητοποίησαν την διαφορετικότητά τους τα έκλεισαν σε ίδρυμα μέχρι την ηλικία των 21 ετών, όταν διεκδίκησαν και κατάφεραν την από-ιδρυματοποίηση τους.

Τα χτυπήματα της μοίρας ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο αρραβωνιαστικός της Lori, της ψηλότερης (1.70μ) από τα δύο σιαμαία παρασύρθηκε από μια νταλίκα και σκοτώθηκε τέσσερις μήνες πριν ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο, η ίδια συνεχίζει να ζει σαν γυναίκα σε όλα, συμπεριλαμβανομένου του σεξ, και όπως εξηγεί «Όταν βγαίνω κάποιο ραντεβού, η αδερφή μου παίρνει μαζί της βιβλία και προσπαθεί να επικεντρώνεται σε αυτό που διαβάζει».

Αντιθέτως, η Dori, η οποία έχει ύψος 1.32μ και μετακινείται με αναπηρική καρέκλα, δεν ποτέ να αποδεχθεί τη γυναικεία της φύση και πριν από 4 χρόνια αποφάσισε να αλλάξει σε… George!

Παρά την ιδιομορφία τους, τα σιαμαία υποστηρίζουν ότι έχουν διαφορετικές ζωές και αλλά και δύο ξεχωριστά δωμάτια, ένα κοριτσίστικο και ένα αγορίστικο, στα οποία κοιμούνται εναλλάξ.