Πρόσθεσαν ψεύτικο στήθος και οπίσθια σε κοριτσάκι… 4 ετών (Video)

Πρόσθεσαν ψεύτικο στήθος και οπίσθια σε κοριτσάκι...4 ετών (1)

Τηλεοπτικό reality στις ΗΠΑ, διοργανώνει καλλιστεία νηπίων, τα οποία υποβάλλονται σε ριζικές “μεταμορφώσεις” όπως η τοποθέτηση ψεύτικου στήθους και οπισθίων.

Κάθε κοινωνία επιβάλλει τα δικά της πρότυπα ομορφιάς, τα οποία πολλές φορές οδηγούν σε ακραίες συμπεριφορές από άτομα που κάνουν τα πάντα για να τα ακολουθήσουν. Η συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως εξωφρενικό παράδειγμα, καθώς τοποθέτησαν ψεύτικο στήθος και ενισχυμένα οπίσθια σε ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ετών!

Πρόσθεσαν ψεύτικο στήθος και οπίσθια σε κοριτσάκι...4 ετών (2)

Το περιστατικό σημειώθηκε σε καλλιστεία των Ηνωμένων Πολιτείων, τα οποία διοργανώνονται στο πλαίσιο ενός τηλεοπτικού reality με τίτλο Toddlers and Tiaras.

Πρόσθεσαν ψεύτικο στήθος και οπίσθια σε κοριτσάκι...4 ετών (3)

Το πρόγραμμα αυτό στήθηκε πριν από δύο χρόνια, ενώ το συγκεκριμένο κοριτσάκι η Maddy Jackson, συμμετέχει με στόχο να υποδυθεί την διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό Dolly Parton.

Πρόσθεσαν ψεύτικο στήθος και οπίσθια σε κοριτσάκι...4 ετών (4)

Του έβαλαν λοιπόν δύο μικροσκοπικά μαξιλαράκια, τα οποία λειτουργούσαν σαν ψεύτικο στήθος. Του τοποθέτησαν ζευγάρι μαξιλαριών στα οπίσθιά του, με στόχο την ανόρθωση των γλουτών του.

Πρόσθεσαν ψεύτικο στήθος και οπίσθια σε κοριτσάκι...4 ετών (5)

Δίπλα του η μαμά του, η οποία είχε συμμετάσχει τα καλλιστεία, είχε επίσης υποδυθεί την Dolly Parton και μάλιστα έδινε τις κατάλληλες οδηγίες στην κόρη της για το πώς θα χειρισθεί το θέμα.

Φυσικά τα κέρδη για τους γονείς είναι τεράστια από τη συμμετοχή σε παρόμοια προγράμματα…

Πηγή: cosmo.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook