Έκανε πλαστική για να μοιάζει στον Superman!

Έκανε πλαστική για να μοιάζει στον Superman! (1)

Ο Herbert Chavez, ένας fan του Superman από τις Φιλιππίνες, είναι τόσο παθιασμένος με τον «Άνθρωπο από ατσάλι» που από το 1995 μέχρι σήμερα υποβλήθηκε σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στον αγαπημένο του υπερήρωα.

Έκανε πλαστική για να μοιάζει στον Superman! (2)

Σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Marie Lozano των Bandila News, ο 35χρονος Herbert Chavez έχει αλλάξει δραματικά την εμφάνισή του για να μοιάζει περισσότερο στον Superman. Έκανε αυξητική στο πηγούνι για να αποκτήσει τη σχισμή, ρινοπλαστική για να πάρει τη μύτη Christopher Reeves, ενέσεις σιλικόνης για να κάνει τα χείλη του πιο πλούσια, ενώ δεν παρέλειψε να βάλει εμφυτεύματα στους μηρούς του για να αποκτήσει μια πιο δυναμική εμφάνιση. Εξετάζοντας τις φωτογραφίες πριν και μετά, η ρεπόρτερ υπέθεσε πως μπορεί να έχει κάνει και χειρουργική επέμβαση ματιών, αυξητική στα μάγουλα και στη γνάθο.

Έκανε πλαστική για να μοιάζει στον Superman! (3)

Ο Chavez έχει μια αρκετά μεγάλη συλλογή από αναμνηστικά του Superman, που περιλαμβάνει αγάλματα σε πραγματικό μέγεθος, φιγούρες, είδη ένδυσης, κόμικς και κάθε λογής άλλα πράγματα. Είναι οπαδός του cosplay και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες του στο Facebook, του αρέσει να ποζάρει ως Superman και ως Κλαρκ Κεντ. Στο ρεπορτάζ της Bandila, ένας ψυχίατρος λέει πως μάλλον πάσχει από Body Dysmorphic Disorder, μια ψυχική ασθένεια κατά την οποία ένα άτομο δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται ένα ελάττωμα της εμφάνισής του.

Έκανε πλαστική για να μοιάζει στον Superman! (4)

Έκανε πλαστική για να μοιάζει στον Superman! (5)

Έκανε πλαστική για να μοιάζει στον Superman! (6)

Έκανε πλαστική για να μοιάζει στον Superman! (7)

Έκανε πλαστική για να μοιάζει στον Superman! (8)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.