Μοτοσικλέτα κινείται με «βενζίνη» τουαλέτας! (Video)

Μοτοσικλέτα κινείται με «βενζίνη» τουαλέτας!

Ιαπωνική εταιρία κατασκεύασε μια μοτοσικλέτα που κινείται με βιοκαύσιμα και πιο συγκεκριμένα με βιοαέριο που παράγεται από τα κόπρανα ζώων και τα οικιακά λύματα. Το Toilet Bike Neo είναι μια τρίτροχη μοτοσικλέτα που μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητα 85 χλμ/ώρα. Τη μοτοσικλέτα κατασκεύασε η Toto που είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής τουαλετών στην Ιαπωνία και ανάμεσα στα άλλα έχει φτιάξει και τουαλέτες που…μιλάνε στους χρήστες τους. Τη λειτουργία αυτή η εταιρεία έχει μάλιστα ενσωματώσει και στη μοτοσικλέτα.

Η Toilet Bike Neo εκφωνεί ειδήσεις και άλλες πληροφορίες στον αναβάτη, έχει φωτάκια LED που γράφουν μηνύματα, επιτρέπει την ανοικτή ακρόαση συνομιλιών ώστε ο αναβάτης να μην κρατάει το τηλέφωνο του στο χέρι κ.α.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους κατασκευαστές της, η Toilet Bike Neo μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος ενάντια στις κλιματικές αλλαγές αφού η μαζική χρήση της θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Κοινοποιήστε στο Facebook