Αγγλία: Ο άνδρας με τις μεγαλύτερες πατούσες, μέγας γυναικοκατακτητής!

Αγγλία: Ο άνδρας με τις μεγαλύτερες πατούσες, μέγας γυναικοκατακτητής! (1)

Χαμό στο γυναικείο πληθυσμό προκαλεί ένας Βρετανός ο οποίος έχει τις μεγαλύτερες πατούσες της χώρας!

Ο λόγος για τον 19χρονο Carl Griffiths ο οποίος φορά νούμερο παπουτσιού περίπου 56 (21 για τη Βρετανία) τη στιγμή που ο μέσος Βρετανός έχει νούμερο 9.

Αγγλία: Ο άνδρας με τις μεγαλύτερες πατούσες, μέγας γυναικοκατακτητής! (2)

Ο ίδιος μιλώντας στη Sun επιβεβαίωσε τον αστικό μύθο (;) σχετικά με την αναλογία πατούσας και πέους. “Μπορώ να το επιβεβαιώσω! Ήδη έχω περισσότερες από 30 ολοκληρωμένες σχέσεις”, είπε γεμάτος περηφάνια.

“Οι γυναίκες ένα πράγμα θέλουν από μένα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δε με χαλάει καθόλου. Αυτό που λένε για τους άνδρες με τις μεγάλες πατούσες ισχύει”, είπε ο 19χρονος και ο νοών νοείτο.

Παρά τα πλούσια προσόντα του -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- και τις δεκάδες κατακτήσεις, δεν έχει σταθερό δεσμό. Μπορεί στο ύψος να είναι λίγους πόντους κοντύτερος από τον Peter Crouch, παίκτη της Stoke City, ωστόσο οι πατούσες του είναι πολύ μεγαλύτερες, 36,8 εκατοστά.

Ο Carl από τότε που θυμάται τον εαυτό του είχε πάντα μεγάλα άκρα. “Μεγάλωνα τόσο γρήγορα που η μητέρα μου έπαιρνε καινούργια παπούτσια κάθε τρεις και λίγο. Κάθε χρόνο μπορεί να άλλαζα μέχρι και τρια ζευγάρια”, προσέθεσε.

Ο 19χρονος είναι παίκτης του ράγκμπι και για τα παπούτσια κάνει ειδική παραγγελία από την Αμερική καθώς στη Βρετανία δε μπορεί να βρει.

Πηγή: cosmo.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook