Επαναστατική μέθοδος αλλάζει το χρώμα των ματιών (Video)

Μάτια

Γεννηθήκατε με καστανά μάτια, αλλά θα θέλατε να έχετε γαλάζια; Δεν χρειάζεται να βάλετε φακούς, αφού πλέον θα μπορείτε να κάνετε την αλλαγή μόνιμη με μια νέα επαναστατική τεχνική που ανακάλυψε ένας γιατρός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος ευελπιστεί να είναι διαθέσιμη και εκτός ΗΠΑ σε 18 μήνες.

Greg Homer

Ο Dr Gregg Homer ισχυρίζεται ότι μετά από 10 χρόνια έρευνας μπορεί με την τεχνική του αυτή να αλλάξει το χρώμα μόνιμα χωρίς να προκαλέσει ζημιά στην όραση. Η επέμβαση θα διαρκεί 20 δευτερόλεπτα και θα κοστίζει 5000 δολάρια.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Χρησιμοποιούμε ένα λέιζερ το οποίο συντονίζεται σε συγκεκριμένη συχνότητα για να αφαιρέσει το στρώμα από την επιφάνεια της ίριδας που κάνει το χρώμα του ματιού να φαίνεται καφέ αντί για μπλε». Σύμφωνα με τον ίδιο οι άνθρωποι με καστανά μάτια έχουν ένα στρώμα μπλε χρώματος κάτω από το καφέ.

Η επαναστατική μέθοδος έχει εφαρμοστεί σε λίγους εθελοντές ενώ θα παρουσιαστεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου στο OCTANe’s Medical Device & Investor Forum.

Τέλος, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της έρευνας ο επιστήμονας δήλωσε πως δεν έχει καταγραφεί κάποια επιπλοκή ή παρενέργεια.

Κοινοποιήστε στο Facebook