Παράξενες ακτινογραφίες (Photos) #3

Παράξενες ακτινογραφίες (3)

Ένα διαφορετικό βιβλίο με τον ευρηματικό τίτλο “Stuck Up!” αναμένεται να προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών. Ο συγγραφέας του και ιατροδικαστικός ψυχίατρος Marty A. Sindhian επιχειρεί μία ματιά στα πιο περίεργα αντικείμενα που βρέθηκαν ποτέ στο εσωτερικό διάφορων ασθενών.

Παράξενες ακτινογραφίες (1)

Την ιδέα για την συγγραφή αυτού του βιβλίου την έδωσε ένα ασθενής που κατέφτασε στην εντατική και ζήτησε από τους γιατρούς να αποσύρουν μία κασέτα από μέσα του.

Πέρα όμως από την κασέτα, διάφορα ακόμα αντικείμενα έχουν φιλοξενηθεί στα ανθρώπινα σπλάχνα. Μία συσκευή i-pod και ένα ψαλίδι, γυαλιά ηλίου και παιδικές κούκλες μας αφήνουν ερωτηματικά για το πως τα κατάφεραν να μπουν στο ανθρώπινο σώμα.

Παράξενες ακτινογραφίες (2)

Παράξενες ακτινογραφίες (4)

Συνήθως, τα ατυχήματα αυτά συμβαίνουν ως επακόλουθο μέθης ή μετά από στοιχήματα που μπορεί να βάζουν οι νέοι μεταξύ τους, όπως μαρτυρά ο συγγραφέας του αστείου βιβλίου.

Παράξενες ακτινογραφίες (5)

Παράξενες ακτινογραφίες (6)

Άλλα που είναι πιο μικρά, όπως κέρματα και δαχτυλίδια ανιχνεύονται συνήθως στο εσωτερικό των παιδιών που μπορούν να παίξουν με οτιδήποτε. Από την άλλη μεριά, κούκλες bardie και καλώδια ρεύματος χρησιμοποιούνται από μεγαλύτερους.

Παράξενες ακτινογραφίες (7)

Παράξενες ακτινογραφίες (8)

Οι γιατροί αναφέρουν ότι πολλοί μεταχειρίζονται τέτοιου είδους αντικείμενα, για να μεγιστοποιήσουν την ευχαρίστησή τους αλλά και να διεγείρουν τις αισθήσεις τους.

Παράξενες ακτινογραφίες (9)

Παράξενες ακτινογραφίες (10)

Πηγή: news247.gr

Δείτε ακόμη περισσότερες παράξενες ακτινογραφίες

Κοινοποιήστε στο Facebook