Ψάρι σκότωσε δύο άντρες δαγκώνοντας τους όρχεις τους

Ψάρι σκότωσε δύο άντρες δαγκώνοντας τους όρχεις τους (1)

Ένα θαρραλέος Βρετανός ψαράς κατάφερε να παγιδεύσει ένα ψάρι “δολοφόνο” που σκόρπισε το θάνατο σε δύο άντρες, δαγκώνοντας τους όρχεις τους.

Ο 53χρονος Jeremy Wade από την Βρετανία ξόδεψε αρκετές εβδομάδες προσπαθώντας να πιάσει ένα επικίνδυνο ψάρι, βάρους 18 κιλών που ζούσε στα ζεστά νερά της απομακρυσμένης Papua New Guinea.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων για την ύπαρξη ενός επικίνδυνου ψαριού είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους, την ώρα που ψάρευαν.

Ψάρι σκότωσε δύο άντρες δαγκώνοντας τους όρχεις τους (2)

Η επίσημη ονομασία του ψαριού είναι Πάκου. Οι κάτοικοι όμως ενός χωριού το ονομάζουν “κόφτη όρχεων”, (Ball Cutter) καθώς δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στους ανθρώπινους όρχεις.

Το εν λόγω ψάρι δάγκωσε τους δύο άτυχους άνδρες στους όρχεις, οι οποίοι λίγο αργότερα κατέληξαν από ακατάσχετη αιμορραγία.

“Οι ντόπιοι μου έλεγαν πως κυκλοφορούσε στο νερό κάτι σαν άνθρωπος και δάγκωνε τους όρχεις. Δεν ήξεραν τι ακριβώς ήταν”, ανέφερε στη βρετανική Dailymail ο Jeremy. “Τελικά το εξουδετέρωσα και όταν άνοιξα το στόμα του είδα ότι έχει δόντια που μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα”.

Πηγή: Cosmo.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook