Τη σκότωσε στον ύπνο του (Video)

Τη σκότωσε στον ύπνο του

“Τους πήρε ο ύπνος στον καναπέ, αγκαλιά. Στη διάρκεια της νύχτας, εκείνος γύρισε πλευρό. Δεν κατάλαβε ότι καταπλάκωσε τη φίλη του. Το επόμενο πρωί, τη βρήκε νεκρή.”

Η ιστορία του Ρόμπερτ Τριγκ και της Σούζαν Νίκολσον είναι τουλάχιστον σοκαριστική.

Ο 48χρονος πρώην σεφ και η 52χρονη πρώην ασφαλίστρια ήταν τέσσερις μήνες ζευγάρι. Ένα βράδυ, αποφάσισαν να μείνουν αγκαλιά στον καναπέ. Δεν ήξεραν τι τους ξημέρωνε…

Τους πήρε ο ύπνος. Στη διάρκεια της νύχτας, ο 48χρονος άνδρας γύρισε πλευρό και κατά λάθος, καταπλάκωσε τη σύντροφο του, τόσο που την έπνιξε. Η έρευνα έδειξε πως ενώ όταν το ζευγάρι κοιμήθηκε, το κεφάλι του άνδρα ήταν στο στήθος της γυναίκας, όταν ξύπνησε, το κεφάλι του ήταν στο μπράτσο του καναπέ και η Νίκολσον είχε καταπλακωθεί από το σώμα του.

Δε μπορούσε να αναπνεύσει. Ο Τριγκ κατάλαβε τι είχε γίνει, το επόμενο πρωί όταν ξύπνησε.

Σηκώθηκε από τον καναπέ και της έπιασε το χέρι. «Ήταν ακόμη ζεστό», είπε. «Της είπα, ώρα να σηκωθείς. Αλλά δεν πήρα καμία απάντηση», είπε στην αστυνομία, που αρχικά τον ανέκρινε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αλλά τελικά τον άφησε ελεύθερο χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η νεκροψία έδειξε πως η άτυχη γυναίκα είχε αιμορραγία στο μάτι, το πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος. Το ίδιο και στα χείλη, με τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα πως τα χείλη της είχαν πιεστεί πάνω στα δόντια της.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ακριβώς ότι συνέβη, με βάση την κατάθεση του Τριγκ.

Πηγή: Newsit.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook