10 μηχανές από το …μέλλον!

10 μηχανές από το ...μέλλον! (1)

Οι παρακάτω μηχανές αποδεικνύουν πως ό,τι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως είναι και τόσο καλό. Μπορεί να μη κυκλοφορούν ακόμα, αλλά φρόντισε να ρίξεις μια ματιά στις πιο ντιζαϊνάτες μηχανές που έχεις δει μέχρι στιγμής, κι αν σ’ αρέσει να τραβάς τα βλέμματα στο πέρασμα σου τότε άρχισε να σκέφτεσαι την αποταμίευση για να μπορέσεις ν’αγοράσεις μελλοντικά μια απ’ αυτές.

Aρ. 10 : Wrench Monkees
10 μηχανές από το ...μέλλον! (2)

Μια δανέζικη μηχανή με μοναδικό desing και δερμάτινες λεπτομέριες που βγάζει προς τα έξω κάτι το σκοτεινό και μυστηριώδες και σε προκαλεί να την καβαλήσεις και να κινήσεις για νέες περιπέτειες.

Aρ. 9 : E 100R
10 μηχανές από το ...μέλλον! (3)

Ελαφριά και ηλεκτροκίνητη, η μηχανή αυτή είναι σχεδιασμένη για οικολογική μετακίνηση. Με χαμηλό κόστος, απευθύνεται στους λάτρεις των μηχανών αλλά και της διασκέδασης. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι ο ελαφρύς και στενός σκελετός της ώστε να μπορεί να κινηθεί στους δρόμους της πόλης, σε ορεινούς δρόμους αλλά και σε αγωνιστικές πίστες. Λειτουργεί με ηλεκτρική μηχανή των 80 kw, με μηδενική εκπομπή ρυπογόνων αερίων.

Aρ. 8 : «Colt»
10 μηχανές από το ...μέλλον! (4)

Ακόμα μια ηλεκτροκίνητη μηχανή. θα κυκλοφορήσει το 2025 με φουτουριστικό αέρα αλλά ρετρό εμφάνιση. Μπορεί να διανύσει 150 μίλια μονάχα με μια φόρτιση, δεν εκπέμπει καθόλου αέρια από την εξάτμιση και διαθέτει αυτόματο σύστημα ταχυτήτων παρέχοντας σου μια άνετη μετακίνηση.

Aρ. 7 : Izh-1
10 μηχανές από το ...μέλλον! (5)

Με αεροδυναμικό σχεδιασμό και 140 ίππους στη μηχανή της, αποτελεί μια από τις πιο προχωρημένες μηχανές καθώς παρέχει δυνατότητες που δεν έχουμε ξαναδεί. Περιλαμβάνει διπλό αερόσακο για extra προστασία και για να κρατάει τη μηχανή σε ίσια και σταθερή πορεία σε περίπτωση σύγκρουσης. Το radar σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη κάμερα βοηθάει στην επιβράδυνση της μηχανής εάν ένα αυτοκίνητο από μπροστά σταματήσει αναπάντεχα. Διαθέτει επίσης LCD 3D οθόνη που σου εμφανίζει προειδοποιήσεις και τις αναγκαίες συντηρήσεις, GPS για να μη χάνεσαι, καθώς και τη δυνατότητα να ελέγχει κινητά όπως iphone,blackberry κτλ.

Aρ. 6 : Ferrari Motocycle V4
10 μηχανές από το ...μέλλον! (6)

Η νέα μοτοσυκλέτα της Ferrari στο κόκκινο της φωτιάς, διαθέτει φανταστικό design που θυμίζει κάτι από όχημα που θα καβαλούσε κάποιος υπερήρωας από το μέλλον και θα χανόταν στη νύχτα. Διαθέτει ηλεκτρονικά φρένα που ελέγχονται από τον υπολογιστή για μέγιστο αποτέλεσμα σ’ οποιονδήποτε δρόμο κι αν βρίσκεται, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Πάνω από το ντεπόζιτο των καυσίμων υπάρχει μια αδιάβροχη οθόνη όπου ο οδηγός μπορεί να ελέγξει όλες τις λειτουργίες της μηχανής και περιλαμβάνει επίσης ράδιο,GPS, αντικλεπτικό σύστημα και πολλά άλλα.

Aρ. 5 : Rae
10 μηχανές από το ...μέλλον! (7)

Σχεδιασμένη για νεαρούς αναβάτες που θέλουν να ζήσουν μια πρωτοποριακή εμπειρία, η μηχανή αυτή δείχνει διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη. Το γεωμετρικό της σχήμα είναι αυτό που τη κάνει μοναδική και ξεχωριστή. Η προσαρμοστικότητα της μηχανής δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να προσαρμόσει τις λαβές και το κάθισμα, κι η αντίσταση της στον άνεμο και η προστασία του από τη λάσπη την κάνουν κατάλληλα ακόμα και για συμμετοχή σε αγώνες.

Aρ. 4 : Motorbike 2050
10 μηχανές από το ...μέλλον! (8)

Μπορεί σήμερα η πυρηνική ενέργεια να μη χρησιμοποιείται για τις μηχανές, αλλά θα χρησιμοποιείται μετά από 40 χρόνια. Η μηχανή αυτή θα χρησιμοποιεί ηλεκτρική μηχανή που θα καίει δύο ανεξάντλητα φυσικά συστατικά -δευτέριο και τρίτιο- και θα καταναλώνει μόλις 1 λίτρο νερό για κάθε 100 χιλιόμετρα που θα διανύει.

Aρ. 3 : Red Bull Motocycle
10 μηχανές από το ...μέλλον! (9)

Η οδήγηση αυτού του κόκκινου ταύρου είναι σαν να καβαλάς ένα μηχανικό ταύρο. Το σίγουρο είναι ότι χάρη στο design και το έντονο γυαλιστερό κόκκινο χρώμα του θα γυρίσουν πολλά κεφάλια στο πέρασμα της.

Aρ. 2 : Mad Cow Motocycle
10 μηχανές από το ...μέλλον! (10)

Η μοτοσυκλέτα αυτή είναι φτιαγμένη από κόκαλα αγελάδας, και μέσα στα πλευρά της υπάρχει μια ηλεκτρική μηχανή. Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη μηχανή, που ενώ μπορεί να φαίνεται ότι καίει πολύ, στη πραγματικότητα είναι αρκετά φιλική προς το περιβάλλον.

Aρ. 1 : «Tron»Lightcycle
10 μηχανές από το ...μέλλον! (1)

Εμπνευσμένη από την ταινία Tron, με τη διαφορά ότι αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε μέρα στο δρόμο. Διαθέτει πρωτοποριακό σχεδιασμό, πολύ μοντέρνο design και πρόκειται για μια μηχανή που κινείται είτε με καύσιμα, είτε με μπαταρία, ή και με τα δύο.

Πηγή: menslounge.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook