10 περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη

Περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη (6)

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για γυναίκες που γέννησαν στο σπίτι ή -σπανιότερα- για περιπτώσεις που δεν πρόλαβαν να φτάσουν και γέννησαν στο αυτοκίνητο. Είχατε ποτέ φανταστεί ότι μια γυναίκα θα γεννούσε στο ταχυδρομείο, στο… Internet ή πάνω σε δέντρο; Δείτε την λίστα που ακολουθεί και ανακαλύψτε 10 περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη!

Πάνω σε δέντρο
Περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη (1)

Το 2000, η Sofia Pedro σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο για να γλυτώσει από την πλημμύρα στην Μοζαμβίκη της Αφρικής. Η γενναία μητέρα κρατήθηκε από τα κλαδιά και γένησε το κοριτσάκι της, την Rosita. Μετά από μερικά λεπτά διασώθηκαν από ένα ελικόπτερο της Νοτίου Αφρικής, έχοντας ακόμα ενωμένο τον ομφάλιο λώρο.

Στα McDonald’s
Περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη (2)

Το 2007, η υπάλληλος των McDonald’s, Danille Miller, η οποία δεν ήξερε πως ήταν έγκυος, ένιωσε μια ξαφνική ανάγκη να τρέξει στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια της βάρδιας της. Λίγα λεπτά αργότερα, γέννησε τον γιό της, Austin!

Σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η ετοιμόγεννη
Περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη (6)

Το 2010, η Amanda McBride ένιωσε πως το μωρό έρχεται, κι έτσι πήρε τον άντρα της, ο οποίος πάσχει από επιληπτικές κρίσεις, και κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο. Την ώρα που ήταν καθ ‘οδόν, έσπασαν τα νερά και ο σύζυγός της πήρε το τιμόνι. «Και τότε, ξαφνικά, άκουσα αυτό το μικρό ουαα-ααα», είπε.

Σε μια βιβλιοθήκη
Περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη (3)

Η Dominique Trevino πήγαινε στο νοσοκομείο με το λεωφορείο το 2009 όταν άρχισε να έχει συσπάσεις. Ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο, της είπε να κατέβει στη βιβλιοθήκη. Μόλις μπήκε, ο σεκιουριτάς της βιβλιοθήκης την βοήθησε να γεννήσει το κοριτσάκι της, το οποίο χρειάστηκε μόνο δύο σπρωξίματα.

Στο ταχυδρομείο
Περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη (4)

Η Sonia Marina Nascimento σταμάτησε σε ένα ταχυδρομείο στην Αγγλία για να αγοράσει κάρτα για το κινητό τηλέφωνο της, αλλά βρέθηκε με κάτι παραπάνω από μια απλή ανανέωση χρόνου ομιλίας: Εκεί ακριβώς, στο ταχυδρομείο, γέννησε το κοριτσάκι της. Ένας υπάλληλος, έβαλε το μωρό στην ζυγαριά και είπε ότι ζύγιζε… το αντίστοιχο ενός δέματος αξίας £8.22.

Σε ένα πεζοδρόμιο
Περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη (5)

Το 2009, η Tiffany Kohls γέννησε λίγα μέτρα μακριά από το νοσοκομείο του Wisconsin. Η ίδια είπε πως δεν μπορούσε να σταματήσει την άφιξη του γιου της Kellen. Κάποιοι φύλακες του νοσοκομείου και μια νοσοκόμα βοήθησαν στη γέννα.

Σε χώρο στάθμευσης και ανάπαυσης αυτοκινητόδρομου
Περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη (7)

Ένα ζευγάρι από το New Jersey ήταν καθ ‘οδόν προς το νοσοκομείο, όταν η μαμά Alshesirca άρχισε να έχει συσπάσεις στο Garden State Parkway. Ο μέλλοντας μπαμπάς Nelson κατάφερε να ξεγεννήσει το μωρό τους με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του 911 (αριθμός πρώτων βοηθειών στις ΗΠΑ). «Απλά χαίρομαι που ήμασταν με το φορτηγό μας και όχι με το Civic μας», είπε η μαμά.

Στα 40.000 πόδια
Περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη (8)

Το Σεπτέμβριο η Aida Alamillo πετούσε από τη Manila στο San Francisco όταν έφτασε σε κατάσταση πρόωρου τοκετού. Τρεις νοσοκόμες που ήταν στο αεροπλάνο και τα μέλη του πληρώματος βοήθησαν στη γέννα του Kevin Raymar Francis Domingo – το «Francis», επειδή γεννήθηκε στην πτήση προς San Francisco.

Σε μια γκαλερί τέχνης
Περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη (10)

Η παρουσίαση της καλλιτέχνιδας Marni Kotak έγινε πρωτοσέλιδο πριν λίγους μήνες στις ΗΠΑ, όταν ανακοίνωσε ότι σκόπευε να γεννήσει μέσα σε μια γκαλερί τέχνης στη Νέα Υόρκη, διότι «είναι η υψηλότερη μορφή τέχνης»

Με περίπου 20 άτομα στο δωμάτιο, γέννησε το μωρό της Ajax στα τέλη Οκτωβρίου. Πλάνα από τη γέννηση θα προστεθούν σε μια επερχόμενη έκθεση στη Microscope Gallery στο Μπρούκλιν.

Στο Internet
Περιπτώσεις γέννας σε παράξενα μέρη (9)

Εντάξει, ήταν στην ουσία στο σπίτι της, αλλά η Nancy Salgueiro έβαλε μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας και έκανε live streaming από το σαλόνι της στον Καναδά τη γέννηση του γιου της. Περισσότερα από 2.000 άτομα γράφτηκαν για να παρακολουθήσουν το γεγονός σε απευθείας σύνδεση, ενώ ο δύο ετών γιος της ήταν αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.