Celebrity για μια μέρα (Video)

Celebrity για μια μέρα

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα σας αντιμετώπιζε ο κόσμος αν νόμιζε πως είστε κάποιος διάσημος; Δείτε τι έκανε ένας νεαρός με την βοήθεια μερικών φίλων του…

Ο Thomas ουσιαστικά σχεδίασε ένα κοινωνικό πείραμα, μια απίστευτη φάρσα με τη βοήθεια της παρέας του, η οποία έλαβε χώρα σε ένα εμπορικό κέντρο στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Χρησιμοποιώντας το μικρό και το μεσαίο του όνομα (Thomas Elliot), και με τη βοήθεια μερικών δικών του ανθρώπων, παρίστανε τον διάσημο ηθοποιό και φυσικά όλος ο υπόλοιπος κόσμος ακολούθησε. Χιλιάδες άνθρωποι, ακόμα και οι άνθρωποι της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου, πίστεψαν πως ο Thomas ήταν ένας μεγάλος celebrity.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ασφάλειας δημιούργησαν κλοιό γύρω από αυτόν και τους φίλους του και τον ακολουθούσαν όπου και αν πήγαινε, κλείνοντας ακόμα και τα καταστήματα στα οποία εισερχόταν, για λόγους ασφαλείας. Τον μετακινούσαν μέσα από ιδιωτικούς διαδρόμους για να γλυτώσει από το εκστασιασμένο κοινό, ενώ σε κάθε ευκαιρία μοίραζε αυτόγραφα. Επίσης, φωτογραφιζόταν με τους «θαυμαστές» του, οι οποίοι ήθελαν να τον πλησιάσουν και να τον αγκαλιάσουν.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.