Εντυπωσιακό μυστικό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (1)

Μπορεί να του πήρε πολύ χρόνο για να βρει το κατάλληλο δένδρο για να τοποθετήσει το δενδρόσπιτο του στον Καναδά, αλλά ο Joel Allen δεν πτοήθηκε. Τελικά το βρήκε, αλλά δυστυχώς άνηκε σε κρατική γη αφού βρισκόταν στην περιοχή Crown στα δάση του Whistler.

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (2)

Και πάλι ωστόσο δεν τα παράτησε και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο, που είχε ήδη φτιάξει σε μακέτα. Ένα δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού, το λεγόμενο HemLoft, το οποίο του πήρε χρόνια και χιλιάδες δολάρια για να ολοκληρωθεί.

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (3)

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (4)

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Δυσκολεύτηκα να βρω το τέλειο σημείο καθώς είχα μία λίστα με απαιτήσεις, όπως το να βρίσκεται κοντά σε δρόμο αλλά να μην φαίνεται και να μην ακούγεται η φασαρία από περαστικούς. Το σημαντικότερο απ’ όλα βέβαια ήταν το σχέδιο του αυγού να ταιριάζει στο περιβάλλον και να είναι ανάλογο του μεγέθους του δέντρου».

Ο Joel Allen δεν ενημέρωσε κάποιον αρμόδιο για το έργο του, αφού άλλωστε δεν είχε τα χρήματα για να αγοράσει τη γη στο συγκεκριμένο σημείο, ελπίζοντας πως αν τον ανακαλύψουν δεν θα κατεδαφιστεί ως… αυθαίρετο.

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (5)

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (6)

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (7)

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (8)

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (9)

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (10)

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (11)

Εντυπωσιακό δενδρόσπιτο σε σχήμα αβγού (12)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.