9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία για μοναδικές διακοπές

9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία για μοναδικές διακοπές (4)

Θέλετε να αφήσετε για λίγο τις συνηθισμένες διακοπές σας; Ονειρεύεστε έναν καλοκαιρινό παράδεισο φτιαγμένο μόνο για σας; Κρυστάλλινα νερά και 24ωρο μπάτλερ; Γιατί όχι. Τα όνειρα και οι φωτογραφίες δεν κοστίζουν τίποτα.

Έχεις κοιμηθεί ποτέ σε σπηλιά; Σε ελικόπτερο; Κάνεις τις ίδιες διακοπές κάθε χρόνο, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να δοκιμάσεις κάτι άλλο.

1. Abali Gran Sultanato, Σικελία

9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία για μοναδικές διακοπές (1)

Το “Abali Gran Sultanato” στην Σικελία μοιάζει με την πρώτη ματιά σαν δωμάτιο κλόουν, αλλά με τζακούζι και φαντασία σε κάθε δωμάτιο δεν είναι καθόλου αστείο.

2. Benesse House, Ιαπωνία

9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία για μοναδικές διακοπές (2)

Σχεδιασμένο από τον διάσημο Ιάπωνα αρχιτέκτονα, Tadao Ando, το Benesse House είναι σαν ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης με δωμάτια εκθέματα.

3. Cappadocia Cave Resort, Τουρκία

9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία για μοναδικές διακοπές (3)

Χτισμένο στην πλαγιά ενός βουνού, προσφέρει εκτός από πανοραμική θέα και λατρεμένες υπηρεσίες σπα.

4. Coco Palm Bodu Hithi, Μαλβίδες

9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία για μοναδικές διακοπές (4)

Το Coco Palm Bodu Hithi είναι αυτό που ο καθένας μας έχει φανταστεί για διακοπές και εύχεται κάποια στιγμή να το πραγματοποιήσει. Ένα ιδιωτικό παραδεισένιο νησί, με μπάτλερ που 24 ώρες ικανοποιεί κάθε ανάγκη σου.

5. The St. Ives Bay SK2, Αγγλία

9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία για μοναδικές διακοπές (9)

Αφού περιπλανήθηκε στους σιδηρόδρομους της Αγγλίας και μη θέλοντας να σκουριάσει στα γεράματά του, ζει μια δεύτερη ζωή ως μοναδικό ξενοδοχειακό θέρετρο. Το πρώην τρένο μπορεί να ενοικιαστεί ως δύο μεγάλα δωμάτια ή ένα μεγάλο βαγόνι.

6. Dream Hotel, Νέα Υόρκη

9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία για μοναδικές διακοπές (5)

Η ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου Dream είναι κάπου μεταξύ της φαντασίας και του φουτουρισμού. Τα κρεβάτια φαίνονται σαν να μετεωρίζονται ή να ακουμπούν πάνω στα σύννεφα. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα καταπληκτικό μπαρ στον τελευταίο όροφο που βλέπει πάνω από το Σέντραλ Παρκ. Όνειρο.

7. Hôtel de Glace, Καναδάς

9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία για μοναδικές διακοπές (6)

Δημιουργήθηκε από 15.000 τόνους χιονιού και 500.000 τόνους πάγου, το Hotel de Glace χτίζεται από μια ομάδα 60 εργαζομένων κάθε χειμώνα και παραμένει ανοιχτό από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο. Για σας που το καλοκαίρι δουλεύετε…

8. Jumbo Stay, Σουηδία

9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία για μοναδικές διακοπές (7)

Ένα πρώην τζάμπο τζετ έχει σήμερα μετατραπεί σε ένα μοναδικό ξενοδοχείο, τα δωμάτια του οποίου μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και τρία άτομα. Σουίτα του συνταξιοδοτημένου αεροπλάνου είναι το κόκπιτ του πρώην καπετάνιου.

9. The Helicopter Cottage, Κονέκτικατ, ΗΠΑ

9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία για μοναδικές διακοπές (8)

Στην περίπτωση που δεν βρεις δωμάτιο στο αεροπλάνο, κλείσε στο ελικόπτερο. Το κρεβάτι είναι εκτός, οπότε θα είσαι πιο άνετα.

Πηγή: cosmo.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook