Κλείσε θέση στο Nescafé® Frappé Beach Bus!

Nescafé® Frappé Beach Bus (1)

Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη; Και εσύ ξέμεινες στην πόλη; Το Frappé σου και σε άλλη παραλία. Κλείσε θέση στην απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία και «σάλπαρε», με το Nescafé® Frappé και το πιο cool λεωφορείο που κυκλοφορεί στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Γιατί όπου υπάρχει Nescafé® Frappé υπάρχει τρόπος! Ο Nescafé® Frappé αυτό το καλοκαίρι βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει την εξόρμηση στην παραλία σε αξέχαστη εμπειρία για σένα και τους φίλους σου με το Nescafé® Frappé Beach Bus!

Σε αυτό το ταξίδι τίποτα δεν είναι προκάτ. Εσύ επιλέγεις τη μουσική που σου αρέσει και θα ανεβάσει ακόμα πιο πολύ την ατμόσφαιρα, εσύ διαλέγεις την παραλία που θέλεις να πας, και φυσικά εσύ επιλέγεις πως θες να πιεις τον Frappé σου. Αυτός θα σε περιμένει στο Nescafe® Frappe Beach Bus, ενώ μέχρι να φτάσεις stand up comedy θα κάνει τη διαδρομή ακόμα πιο ευχάριστη και μοναδική!

Μπες στη Frappolis, την επίσημη σελίδα του Nescafé® Frappé στο Facebook, δήλωσε συμμετοχή και κράτησε τη δική σου θέση στο Nescafé® Frappé Beach Bus. Και επειδή διακοπές χωρίς παρέα είναι καρπούζι χωρίς φέτα, κάλεσε 3 ακόμα φίλους σου για να ζήσετε όλοι μαζί την εμπειρία του Nescafé® Frappé Beach Bus! Οι πιο funky πουλμανοσυνοδοί θα σε περιμένουν κάθε Κυριακή στις 11:00 να σε παραλάβουν από το Ζάππειο. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί σου είναι η απόλυτη καλοκαιρινή σου διάθεση!

Μπες τώρα στο Frappolis, δήλωσε συμμετοχή και κράτησε τη δική σου θέση στο πιο cool λεωφορείο που κυκλοφορεί στην καλοκαιρινή Αθήνα!

Nescafé® Frappé Beach Bus (2)

Κοινοποιήστε στο Facebook