Γάμος επί… τριάντα

Γάμος επί... τριάντα (8)

Λέγεται πως είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής των ζευγαριών που αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου. Γι’ αυτό ο 32χρονος Alex Pelling και η 30χρονη Lisa Grant αποφάσισαν να την επαναλαμβάνουν για να πολλαπλασιάζουν την ευτυχία…

Το ζευγάρι από το East Yorkshire γυρίζει τον κόσμο από το περασμένο καλοκαίρι και γιορτάζει τον έρωτά του με είκοσι δύο γαμήλιες τελετές σε διαφορετικές χώρες. Έχουν μάλιστα ακόμα οκτώ!

Το ταξίδι τους περιλάμβανε μέχρι στιγμής τη Χαβάη, το Λος Άντζελες, νησί στην Ονδούρα, λίμνη στο Μίσιγκαν, αμπελώνα στο Κεμπέκ, παραλία στο Μεξικό, έκταση για ιππασία στο Μπανφ και δεκαπέντε άλλα μέρη στην Κεντρική, τη Νότια και τη Βόρεια Αμερική.

«Η ιδέα μας ήρθε καθώς αναζητούσαμε μέρος για να παντρευτούμε πριν αρχίσουμε το διετές ταξίδι μας. Οι διοργανώσεις γάμων στη Βρετανία δεν ταίριαζαν με αυτά που θέλαμε κι έτσι αποφασίσαμε να αναζητήσουμε το τέλειο μέρος για το γάμο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας», λένε.

«Τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε μία μικρή τελετή σε κάθε χώρα που θα επισκεπτόμασταν, με βάση την τοπική κουλτούρα και τις παραδόσεις. Τελικά το ταξίδι μας παρατάθηκε κι έγινε τριετές και στο τέλος του θα επιλέγαμε το καλύτερο μέρος για γάμο», προσθέτουν.

Για τις περιπέτειες του ζευγαριού επισκεφθείτε το blog www.2people1life.com.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Γάμος επί... τριάντα (1)

Γάμος επί... τριάντα (2)

Γάμος επί... τριάντα (3)

Γάμος επί... τριάντα (4)

Γάμος επί... τριάντα (5)

Γάμος επί... τριάντα (6)

Γάμος επί... τριάντα (7)

Γάμος επί... τριάντα (9)

Γάμος επί... τριάντα (10)

Πηγή: newsbeast.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games