Κοιμόταν σε ποτάμι και τον πέρασαν για… πτώμα (Video)

Κοιμόταν σε ποτάμι και τον πέρασαν για... πτώμα

Δείτε το βίντεο ενός άνδρα που κοιμόταν αμέριμνος σε ένα ποτάμι και “αναστάτωσε” τις Αρχές καθώς νόμιζαν πως ήταν πτώμα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα φαινόμενα απατούν κυριολεκτικά. Ακόμα κι όταν πρόκειται για εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας, ή θανάτου. Αυτό διαπίστωσαν με τα μάτια τους οι Αρχές στο Williamsport της Pennsylvania, όταν εντόπισαν το σώμα ενός άνδρα, το οποίο για αρκετή ώρα επέπλεε στον ποταμό “Susquehanna”.

Οι άνδρες της αστυνομίας ειδοποιήθηκαν από μια νεαρή γυναίκα, που λίγο νωρίτερα είχε παρατηρήσει το ακίνητο σώμα του άνδρα και υπέθεσε πως έχει πνιγεί. Οι διασώστες κινήθηκαν προς το μέρος του άνδρα και στην ουσία τον… ξύπνησαν. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι εκείνος απλά κοιμόταν και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, ζήτησε και εξηγήσεις για την ενόχληση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο τμήμα του ποταμού απαγορεύεται το κολύμπι και η αλιεία, καθώς τα νερά είναι ιδιαιτέρως μολυσμένα. Παρόλα αυτά, ο πρωταγωνιστής του βίντεο, αγνόησε τις προειδοποιητικές πινακίδες και ανησύχησε με τη σιέστα του, περαστικούς και όσους έσπευσαν για την περισυλλογή του… κοιμώμενου πτώματος.

Πηγή: news247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook