Λίστα αγάπης για τον ετοιμοθάνατο σκύλο που του έσωσε τη ζωή (Video)

Λίστα αγάπης για τον ετοιμοθάνατο σκύλο που του έσωσε τη ζωή (1)

Η γλυκιά ιστορία ενός παιδιού και του σκύλου-φύλακα που του απομένουν λίγες εβδομάδες ζωής. Η λίστα που συγκίνησε όλο τον κόσμο.

Ο 11χρονος Cole Hein είχε συνδέσει άρρηκτα τη ζωή του με τον αγαπημένο του σκύλο Bingo, ο οποίος έμαθε να τον προστατεύει από μία σπάνια ασθένεια. Τώρα ήρθε η ώρα για το μικρό παιδί να αποδείξει την αγάπη του και να φροντίσει με τη σειρά του τον πιστό του φίλο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Cole ήταν 2 ετών και οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από μία ασθένεια που τον κάνει να χάνει την αναπνοή του. Τότε οι γονείς του του αγόρασαν τον Bingo, ο οποίος τους ειδοποιούσε εγκαίρως, όταν ο μικρός πάθαινε κρίση.

Οι ζωές τους ενώθηκαν μία για πάντα και η επιβίωση του μικρού αγοριού είχε συνδεθεί με τις ζωτικές παρεμβάσεις του τετράποδου φίλου του.

Μετά από τόσα χρόνια συνύπαρξης η ιστορία αποκτά συγκινητικό τέλος, καθώς ο φύλακας άγγελος του Cole αρρώστησε και οι κτηνίατροι είπαν στην οικογένεια πως του απομένουν μονάχα λίγες εβδομάδες ζωής.

Μετά από τα δυσάρεστα νέα το 14χρονο αγόρι αποφάσισε φτιάξει μία λίστα με τα πράγματα που θα πρέπει να κάνει μαζί με τον Bingo, ώστε οι τελευταίες αναμνήσεις του από αυτόν να είναι έντονες.

Λίστα αγάπης για τον ετοιμοθάνατο σκύλο που του έσωσε τη ζωή (2)”Ήμουν στην κουζίνα και νόμιζα πως ο γιος μου έπαιζε, περνώντας από το δωμάτιο του τον άκουσα να μιλάει με το τον Bingo. Κοντοστάθηκα και τότε έμαθα για τη λίστα του και όλα εκείνα που ήθελε να ζήσουν μαζί, πριν φύγει από τη ζωή” δηλώνει η μητέρα του Cole.

Η λίστα αναρτήθηκε στο Facebook και μεταξύ άλλων περιελάμβανε λιχουδιές από όλο τον κόσμο. Λίγες ημέρες μετά άρχισαν να φτάνουν στο σπίτι της οικογένειας δέματα από ανθρώπους που διάβασαν για τη ”Lick it List” και έστειλαν τις προσφορές τους, ακόμα και από την Αυστραλία και την Κίνα.

Πηγή: news247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook