Είναι τρελοί αυτοί οι πελάτες ξενοδοχείων

Είναι τρελοί αυτοί οι πελάτες ξενοδοχείων

Όταν ένας άνθρωπος επισκέπτεται ένα ξενοδοχείο, δεν είναι υποχρεωμένος να αποχωριστεί όλες τις παράξενες συνήθειες που μπορεί να έχει στο σπίτι του. Έτσι, πολλοί πελάτες θεωρούν απολύτως φυσιολογικό να ζητούν τα πιο απίστευτα πράγματα από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου τους.

Υπάλληλοι της αλυσίδας Best Western αποκάλυψαν μερικά από τα πιο παράξενα πράγματα που τους έχουν ζητήσει, κατά καιρούς, οι πελάτες τους.

Μια γυναίκα είχε ζητήσει ένα έξτρα κρεβάτι για την κούκλα της κόρης της, ένας μηχανόβιος ζήτησε ένα δωμάτιο στο ισόγειο ειδικά για να παρκάρει το «ατσάλινο άλογό» του, και κάποιοι άλλοι ζήτησαν ένα βοηθητικό τραπεζάκι, στην αίθουσα πρωινού, για να τοποθετήσουν ένα θρησκευτικό αγαλματίδιο!

Κάποιοι αγεωγράφητοι πελάτες ζήτησαν δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, σε ξενοδοχείο του Μπέρμιγχαμ, το οποίο βρίσκεται 150 χιλιόμετρα μακριά από την πιο κοντινή ακτή.

Πάντως, στην κορυφή της λίστας με τις πιο παράξενες απαιτήσεις βρίσκεται η απαίτηση ενός ζευγαριού που ήθελε… ένα φάντασμα στο δωμάτιό του και η περίπτωση ενός άλλου ζευγαριού που ζήτησε μια… νυφίτσα! Τι την ήθελαν; Είχαν κληθεί σε μία συνάντηση για ιδιοκτήτες μικρών και σπάνιων ζώων και δεν ήθελαν να εμφανιστούν ασυνόδευτοι!

Πηγή: newsbeast.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook