Οι χώρες με τα μεγάλα και μικρά γυναικεία στήθη

Οι χώρες με τα μεγάλα και μικρά γυναικεία στήθη

Είναι γνωστό ότι το σημείο πάνω στο γυναικείο σώμα που συγκεντρώνει τα περισσότερα ανδρικά βλέμματα είναι το στήθος. Και σε αυτήν την περίπτωση το μέγεθος παίζει το ρόλο του!

Οι περισσότεροι άνδρες τρελαίνονται με τα μεγάλα γυναικεία στήθη, κάποιοι προτιμούν τα φυσιολογικά, ενώ κάποιοι άλλοι τα μικρά.

Η κουβέντα όμως για τα γυναικεία στήθη κυριαρχεί στις ανδροπαρέες και επειδή το θέμα πουλάει η Γερμανική εφημερίδα Bild, έφτιαξε τον παγκόσμιο άτλαντα του γυναικείου στήθους, που δείχνει σε ποιές χώρες υπάρχουν τα μεγαλύτερα και τα μικρότερα στήθη.

Οι Γερμανοί συντάκτες του χάρτη ξεπέρασαν τον εαυτό τους καθώς το αποτέλεσμα του χάρτη είναι κατατοπιστικότατο.

Οι χώρες με τα μεγάλα και μικρά γυναικεία στήθη

Το κόκκινο χρώμα είναι τα πολύ μεγάλα στήθη, το σκούρο γκρι τα μεγάλα, το ανοιχτό γκρι τα φυσιολογικά νούμερα, το ροζ τα μικρά στήθη και το λευκό είναι τα πολύ μικρά έως ανύπαρκτα…

Η χώρα λοιπόν στην οποία οι γυναίκες έχουν στήθος “μπαζούκας” είναι η Ρωσία, και φυσικά οι Σκανδιναβικές χώρες (Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία) με εξαίρεση τη… Δανία.

Η κεντρική Ευρώπη έχει γυναίκες με σκούρο γκρι χρώμα και η υπόλοιπη Ευρώπη ανοιχτό γκρι.

Στη ζώνη του φυσιολογικού κινείται και η Ελλάδα με γυναίκες που κατατάσσονται στο ανοιχτό γκρι χρώμα.

Στις ΗΠΑ, οι γυναίκες έχουν μεγάλο στήθος λόγω και των πλαστικών ενώ στην υπόλοιπη Αμερικάνικη ήπειρο, βόρεια και νότια, τα στήθη είναι φυσιολογικά.

Στην Αφρική τα μεγάλα στήθη είναι δυσεύρετα, αφού σύμφωνα με τον χάρτη, τα χρώματα είναι ροζ και άσπρα. Το ίδιο και στην υπόλοιπη Ασία πλην της Ινδίας, όπου το χρώμα εκεί είναι ροζ.

Πηγή: nooz.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games