Μπείτε δωρεάν στον κόσμο του Need for Speed World!

Need for Speed World

Η πασίγνωστη σειρά ηλεκτρονικών παιχνιδιών αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων «Need For Speed», παρουσιάζει το «Need For Speed World», το οποίο είναι εντελώς δωρεάν και διαθέσιμο για όλους!

Στo Need For Speed World μπορείτε να παίξετε online με τους φίλους σας ή να αγωνιστείτε κόντρα σε όλο τον κόσμο, με στόχο να ανεβείτε στην παγκόσμια κατάταξη. Για να το πετύχετε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πιο καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων ή να ξαναζήσετε κλασσικές στιγμές του NFS, επιλέγοντας από την λίστα αυτοκινήτων που μεγαλώνει συνεχώς. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε όπως επιθυμείτε τα αυτοκίνητα σας, τόσο εμφανισιακά όσο και προσθέτοντας βελτιώσεις για καλύτερες επιδόσεις.

Για κάθε αγώνα που ολοκληρώνετε θα παίρνετε και το αντίστοιχο experience και χρήματα παιχνιδιού. Όσο περισσότερο experience μαζεύετε θα ανεβαίνετε επίπεδα (Levels) και θα ξεκλειδώνετε αυτοκίνητα όπως και αναβαθμίσεις στο ήδη υπάρχον αυτοκίνητο σας!

Το παιχνίδι φέρει φυσικά την υπογραφή της Electronic Arts, η οποία διανέμει το παιχνίδι εντελώς δωρεάν προσδοκώντας σε έσοδα από τα διάφορα έξτρα «καλούδια» που μπορεί να αγοράσει ο παίκτης μέσα στο παιχνίδι, τα οποία ωστόσο δεν είναι απαραίτητα.

Κοινοποιήστε στο Facebook