Βραζιλία: Ο έρωτας ύψος δεν κοιτά (Video)

Ο έρωτας ύψος δεν κοιτά (1)

Η απίστευτη ιστορία της δίμετρης Βραζιλιάνας Ελισάνι ντε Κρουζ Σίλβα και του έρωτα της, που δεν φτάνει καν τα 170 εκατοστά.

Η Ελισάνι ντε Κρουζ Σίλβα (Elisany da Cruz Silva) είχε κερδίσει το “τίτλο” της πιο ψηλής έφηβης στον κόσμο, αφού ξεπερνούσε τα δύο μέτρα στα 14 της χρόνια.

Λίγο πριν την ενηλικίωση, η 17χρονη που κοιτάζει τον κόσμο από τα δύο μέτρα και εφτά εκατοστά, ερωτεύτηκε παράφορα τον 22χρονο Φρανσινάλδο ντα Σίλβα Καρβάγιο (Francinaldo da Silva Carvalho).

Εκείνος έχει ύψος 1,65. Εκείνη 2,07.

Για να φιληθεί το ερωτευμένο ζευγάρι πρέπει η Ελισάνι να σκύψει και ο Φρανσινάλδο να σηκωθεί στις μύτες των ποδιών του. Παρόλα αυτά, εκείνοι ζουν τον έρωτα τους και δεν πτοούνται από τα χιουμοριστικά σχόλια που συνοδεύουν τις κοινές τους εμφανίσεις. Αν μη τι άλλο, διαψεύδουν το στερεότυπο ότι ο άντρας πρέπει να είναι πιο μεγαλόσωμος από τη γυναίκα.

Ο έρωτας ύψος δεν κοιτά (2)

Λόγω του γιγαντισμού και του όγκου που εμφανίστηκε στον οργανισμό της Ελισάνι, η νεαρή επεβλήθη πριν από δύο χρόνια σε εγχείρηση προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία της. Η εγχείρηση είχε επιτυχία κι έκτοτε η νεαρή κοπέλα σταμάτησε να ψηλώνει. Ο συγκεκριμένος όγκος απελευθέρωνε μεγάλες ποσότητες αυξητικής ορμόνης.

Η Ελισάνι, αποκάλυψε πάντως πως αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο γιατί όπως λέει οι συμμαθητές της δεν σταματούσαν να την κοροϊδεύουν. Στόχος της, να γίνει επαγγελματίας μοντέλο.

Τώρα δηλώνει ερωτευμένη με τον Φρανσινάλδο: “Αυτό που προσέλκυσε σε εκείνον είναι ο καλή ψυχή του και ο τρόπος που μου συμπεριφέρεται”.

Πηγή: news247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games