Σουπερ-Ιερέας πολεμά την αμαρτία με τον Μπάτμαν και το άγιο νεροπίστολο

Σουπερ- Ιερέας πολεμά την αμαρτία με τον Μπάτμαν και το άγιο νεροπίστολο (1)

Μεξικανός ιερέας αγιάζει το ποίμνιό του με το νεροπίστολό του. Τα ιδιαίτερα ράσα του με σούπερ-ήρωες.

Εμβρόντητοι έμειναν οι πιστοί στην εκκλησία Ojo de Agua στο Saltillo του Μεξικού όταν είδαν τον καθολικό ιερέα Ουμπέρτο Αλβάρεζ να βγάζει το… νεροπίστολό του και να καταβρέχει τον σταυρό με αγιασμένο ύδωρ!

Ο πατέρας Ουμπέρτο κάθε Κυριακή, φορά ράσα που φέρουν πάνω τους τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν και κρατά στο χέρι ένα πολύχρωμο νεροπίστολο.

Σουπερ- Ιερέας πολεμά την αμαρτία με τον Μπάτμαν και το άγιο νεροπίστολο (2)

Ο 40χρονος ξεκίνησε να χρησιμοποιεί νεροπίστολο για να ευλογήσει το ποίμνιό του μετά από μια σειρά θανάσιμων πυροβολισμών που στοίχειωσαν την περιοχή πέρυσι.

Το μοναδικό του στυλ έχει προσελκύσει στην εκκλησία νέους και παιδιά, τα οποία περιμένουν πως και πως τη στιγμή που θα καταβρέξει με το νεροπίστολό του.

Η εν λόγω ευφάνταστη ιδέα του Μεξικανού ιερέα έχει εγείρει ορισμένες αντιδράσεις αλλά ο ιερέας δεν πτοείται.

Σουπερ- Ιερέας πολεμά την αμαρτία με τον Μπάτμαν και το άγιο νεροπίστολο (3)

Φορώντας τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια κάτω από τα πρωτότυπα ράσα του, ο 40χρονος συνεχίζει το έργο του επειδή πιστεύει πως τα παιδιά μπορούν να έρθουν πιο κοντά στον Ιησού μέσω του Μπάτμαν, του Σουπερμαν και του Σπάιντερμαν.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σχετικά με τους σούπερ-ήρωες “οι ιστορίες του Μπάτμαν και του Σούπερμαν μιλούν για δύναμη και μάχη, νικούν τον φόβο και πλησιάζουν την ειρήνη και την συγχώρεση”.

“Όπως οι σούπερ-ήρωες έτσι και ο Ιησούς ήταν διαφορετικός και πάντα αναζητούσε τη δικαιοσύνη. Πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους”, υπογραμμίζει.

Σουπερ- Ιερέας πολεμά την αμαρτία με τον Μπάτμαν και το άγιο νεροπίστολο (4)

Σουπερ- Ιερέας πολεμά την αμαρτία με τον Μπάτμαν και το άγιο νεροπίστολο (5)

Σουπερ- Ιερέας πολεμά την αμαρτία με τον Μπάτμαν και το άγιο νεροπίστολο (6)

Πηγή: news247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook