Ερωτευμένος με τις κούκλες Barbie

Ερωτευμένος με τις κούκλες Barbie (1)

Ο 41 ετών Stanley Colorite λατρεύει τις Barbie τόσο που έχει γεμίσει το σπίτι του με 3.000 κούκλες.

Ο ίδιος αυτοαποκαλείται «Barbie Man». Ξεκίνησε τη συλλογή του πριν από δύο δεκαετίες ενώ κάθε χρόνο ξοδεύει περισσότερα από 23.000 ευρώ για τη… μανία του.

Το επτά υπνοδωματίων σπίτι του στη Φλόριντα έχει μεταμορφωθεί σε ένα «μουσείο» της διάσημης κούκλας. Τέσσερα δωμάτια, μαζί με το μπάνιο είναι αφιερωμένα σε εκείνη!

Διαθέτει 2.000 Barbie και 1.000 Ken, με την αξία της κάθε κούκλας να ξεπερνά τα 750 ευρώ η καθεμία.

Έχει ακόμη αγοράσει 3.000 συνολάκια για τις κούκλες του, συμπεριλαμβανομένου ενός κομματιού που σχεδίασε ο διάσημος μόδιστρος Oscar de la Renta, καθώς επίσης τα δικά της… αεροπλάνα, λιμουζίνες, μηχανές, τροχόσπιτο κτλ.

Ερωτευμένος με τις κούκλες Barbie (2)

«Ξεκίνησα με μία κούκλα και από τότε η συλλογή μου όλο και μεγαλώνει. Η Barbie δεν είναι απλά μια κούκλα για παιδιά. Είναι και για ενήλικες συλλέκτες. Δε μπορώ να σταματήσω, είναι σαν εθισμός» λέει ο ίδιος.

Ερωτευμένος με τις κούκλες Barbie (3)

«Έχω από οδοντόκρεμες με το όνομά της. Η αγαπημένη μου κούκλα είναι μία του 1992 που αξίζει 975 δολάρια. Η παλαιότερη που έχω είναι του 1962 και την είχα αγοράσει σε μαγαζί με μεταχειρισμένα έναντι 6 δολαρίων» προσθέτει.

Ερωτευμένος με τις κούκλες Barbie (4)

Ο Stanley ζει με το σύντροφό του Dennis Schlicker, 61 ετών, ο οποίος συλλέγει τους… Ken και έχει κάθε εκδοχή που έχει κυκλοφορήσει στην Αμερική.

Ερωτευμένος με τις κούκλες Barbie (5)

Πηγή: newsbeast.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook