Η πιο όμορφη (πρώην) κρατούμενη και η φωτογραφία της που κατέκτησε το διαδίκτυο

Η πιο όμορφη (πρώην) κρατούμενη και η φωτογραφία της που κατέκτησε το διαδίκτυο (1)

Ποια είναι η Meagan McCullough. Η φωτογραφία από τη σύλληψη της κατέκτησε το διαδίκτυο και τις καρδιές χιλιάδων θαυμαστών της.

Το όνομα της Meagan McCullough. Τρία χρόνια πριν, είχε περιπέτειες με τον νόμο. Πλέον, είναι παγκοσμίως γνωστή, χάρη στη δύναμη του διαδικτύου.

Η πιο όμορφη (πρώην) κρατούμενη και η φωτογραφία της που κατέκτησε το διαδίκτυο (2)

Η νεαρή κοπέλα είχε συλληφθεί από την αστυνομία το 2010 στην Φλόριντα των ΗΠΑ επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Η φωτογραφία της εμφανίστηκε πριν λίγα 24ωρα στο reddit με χιουμοριστικά σχόλια και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Η πιο όμορφη (πρώην) κρατούμενη και η φωτογραφία της που κατέκτησε το διαδίκτυο (3)

Το “Can I have her cell number”, έγινε “meme”*, με συνολική βαθμολογία 4,738/5.

“Μπορώ να έχω τον αριθμό του… κελιού της;”, “τη συνέλαβαν επειδή έκλεψε τις καρδιές μας”, “πες μου τι έκανε και θα εγκληματίσω για να μπω στην ίδια φυλακή μαζί της”, “μπήκε στη φυλακή εξ αιτίας του δολοφονικού βλέμματος της” και διάφορα γραφικά, ήταν ανάμεσα στα πιο πετυχημένα σχόλια που συνόδευσαν τις φωτογραφίες της.

Η 27χρονη Meagan πάντως, είναι προσφάτως διαζευγμένη και εμβρόντητη από το ιντερνετικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τα μάτια της.

Η πιο όμορφη (πρώην) κρατούμενη και η φωτογραφία της που κατέκτησε το διαδίκτυο (6)

Τι δηλώνει μάλιστα για την επίμαχη φωτογραφία από το αστυνομικό τμήμα που την έκανε διάσημη; “Είναι μία πραγματικά κακή φωτογραφία. Έχω άλλες πολύ καλύτερες”.

Πάντως στο βιογραφικό της υπάρχει και παλαιότερη σύλληψη. Το 2006, την εποχή που δούλευε σε κατάστημα της αλυσίδας εστιατορίων “Hooters”, είχε οδηγηθεί και πάλι στο αστυνομικό τμήμα, επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Το δις εξαμαρτείν…

Η πιο όμορφη (πρώην) κρατούμενη και η φωτογραφία της που κατέκτησε το διαδίκτυο (4)

*Το “meme” (“μιμίδιο”) είναι ένα γρήγορο μεταδιδόμενο πολιτιστικό σύμβολο ή κοινωνική ιδέα. Ο όρος εισήχθη από τον κοινωνιοβιολόγο Ρίτσαρντ Ντόκινς (Richard Dawkins) το 1976.

Η πιο όμορφη (πρώην) κρατούμενη και η φωτογραφία της που κατέκτησε το διαδίκτυο (5)

Πηγή: news247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games