Διαγωνισμός Otherside.gr με δώρο 4 θήκες για iPhone!

Διαγωνισμός Otherside.gr με δώρο 4 θήκες για iPhone!

Θες να ανανεώσεις την εμφάνιση του iPhone σου με μια φανταστική νέα θήκη;

Διεκδίκησε την μέσα από τον διαγωνισμό του Otherside.gr σε συνεργασία με την Hocus Pocus που προσφέρει σε 4 τυχερούς από μια premium θήκη της επιλογής τους για iPhone!

Δήλωσε συμμετοχή από τώρα και μέχρι τις 29 Μαΐου

Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής ολοκληρώθηκε. Δείτε τους τυχερούς νικητές!

  • Όροι Συμμετοχής

1. Το Otherside.gr (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει διαγωνισμό / κλήρωση (εφεξής «Ενέργεια»), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας στην σελίδα του Otherside.gr στο Facebook, προκειμένου να κερδίσουν τα δώρα (4 θήκες για iPhone, προσφορά της Hocus Pocus).

2. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 22 Μαΐου 2013 εως τις 29 Μαΐου 2013 και οι νικητές θα γίνουν γνωστοί με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα www.otherside.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/otherside.gr) της Διοργανώτριας Εταιρείας.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα & την Κύπρο, με εξαίρεση τους εργαζόμενους του Otherside.gr και της Hocus Pocus καθώς και τους συγγενείς αυτών μέχρι και γ’ βαθμού.

4. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι συμπλήρωσαν την ηλεκτρονική φόρμα με το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους. Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης, ενώ διπλές συμμετοχές με τα ίδια στοιχεία δεν θα γίνουν δεκτές.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει έως και 48 ώρες από την λήξη του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα www.otherside.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/otherside.gr) της Διοργανώτριας Εταιρείας.

6. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους κατόπιν συνεννοήσεως με την Hocus Pocus.

7. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα www.otherside.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/otherside.gr) να μεταβάλλει τους όρους της Κλήρωσης, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκεια της ή ακόμη και να την ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

8. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.