Εικόνα που συγκλονίζει | Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφία της ημέρας

Εικόνα που συγκλονίζει | Φωτογραφία της ημέρας

Η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συνοδεύεται από την παρακάτω συγκινητική ιστορία:

«Συγκλονίζει η ιστορία περυσινής φωτογραφίας, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το κοριτσάκι έχασε τη μητέρα του στον πόλεμο. Οι κοινωνικές υπηρεσίες το έστειλαν στο ορφανοτροφείο για να μπορέσει να επιβιώσει.

Η προσαρμογή δεν ήταν εύκολη. Η μικρή ζητούσε συνεχώς τη μητέρα της αρνιόταν να φάει, να κοιμηθεί, ή να παίξει με τα υπόλοιπα παιδιά.

Μέχρι που κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι του ιδρύματος τη βρήκαν στην αυλή ξαπλωμένη κι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι η μικρή είχε πάρει μια κιμωλία, ζωγράφισε στο τσιμέντο της αυλής του ορφανοτροφείου τη μητέρα της , και μετά μπήκε μέσα στη ζωγραφιά και κουλουριάστηκε στην αγκαλιά της, όπως όταν ήταν έμβρυο.

Έβγαλε μάλιστα τα παπουτσάκια της και τα άφησε έξω από τη ζωγραφιά για να μην πατήσει αυτό που θεωρούσε ιερό… αποδεικνύοντας ότι η αγάπη είναι ο πιο ιερός μας τόπος.»

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η φωτογραφία ανήκει στην Bahareh Bisheh και το κοριτσάκι είναι η μικρή της ξαδέρφη, η οποία απλώς αποκοιμήθηκε στην άσφαλτο έξω από το σπίτι της φωτογράφου μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού. Κάπως έτσι, η Bahareh άρπαξε την ευκαιρία και ανέβηκε σε μια καρέκλα για να απαθανατίσει μια πολύ δυνατή (όπως και να ‘χει) εικόνα.

Δείτε όλο το αρχείο «Φωτογραφία της Ημέρας» του Otherside.gr

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.