Διαγωνισμός Otherside.gr με δώρο το Samsung Galaxy S4

Διαγωνισμός Otherside.gr με δώρο το Samsung Galaxy S4

Το Otherside.gr κλείνει τα 5 χρόνια λειτουργίας του στις 16 Ιουλίου και γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό! Ένας τυχερός θα κερδίσει το κορυφαίο κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy S4, αξίας 729 ευρώ.

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ μέχρι τις 15 Ιουλίου
(Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έχει λήξει – Δείτε τον νικητή)

  • Όροι Συμμετοχής

1. Το Otherside.gr (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει διαγωνισμό / κλήρωση (εφεξής «Ενέργεια»), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας στην σελίδα του Otherside.gr στο Facebook, προκειμένου να κερδίσουν το δώρο (ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy S4 σε λευκό χρώμα).

2. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 17 Ιουνίου 2013 έως τις 15 Ιουλίου 2013 και ο νικητής θα γίνει γνωστός με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα www.otherside.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/otherside.gr) της Διοργανώτριας Εταιρείας.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα & την Κύπρο, είναι fans της σελίδας του Otherside.gr στο Facebook και έχουν συμπληρώσει το δέκατο τρίτο έτος της ηλικίας τους, με εξαίρεση τους εργαζόμενους του Otherside.gr και τους συγγενείς αυτών μέχρι και γ’ βαθμού.

4. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι συμπλήρωσαν την ηλεκτρονική φόρμα με το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους. Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης, ενώ διπλές συμμετοχές με τα ίδια στοιχεία δεν θα γίνουν δεκτές.

5. Το email δύναται να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά από το Otherside.gr για προωθητικούς σκοπούς (Newsletter). Το Otherside.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των ανωτέρω στοιχείων και με κανέναν τρόπο και για καμία αιτία δεν τα μεταβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο (νομικό ή φυσικό πρόσωπο).

6. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει έως και 72 ώρες από την λήξη του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα www.otherside.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/otherside.gr) της Διοργανώτριας Εταιρείας.

7. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του κατόπιν συνεννοήσεως με την Διοργανώτρια Εταιρεία, η οποία θα καλύψει και τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί το δώρο ή δεν επικοινωνήσει εντός δέκα (10) ημερών από την ειδοποίησή του για να παραλάβει το δώρο του, αυτό πηγαίνει σε επιλαχόντα που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση.

8. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα www.otherside.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/otherside.gr) να μεταβάλλει τους όρους της Κλήρωσης, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκεια της ή ακόμη και να την ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

9. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Κοινοποιήστε στο Facebook