Οι περιπέτειες Ελλήνων φιλάθλων στο Heineken Road to the Final

Heineken Road to the Final

Τον «Δρόμο προς τον Τελικό» (Road to the Final) αποκάλυψε η Heineken, αποδεικνύοντας μέσα από μια ενδιαφέρουσα δοκιμασία στους δρόμους της Αθήνας ότι όλοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θέαμα στον πλανήτη, αρκεί να αξιοποιήσουν την επινοητικότητά τους!

Κατά τη διάρκεια της βραδινής τους διασκέδασης στην πόλη, η Heineken προσέγγισε πολλούς άντρες και τους έδωσε την ευκαιρία να αναμετρηθούν με το χρόνο στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν το μαγικό εισιτήριο για τον τελικό του Uefa Champions League στο Λονδίνο.

Η έκπληξη ήταν πολύ ευχάριστη και η δοκιμασία απαιτητική:

-Είχαν στη διάθεσή τους μία μόλις ώρα

-Έπρεπε να φτάσουν στο αεροδρόμιο πακεταρισμένοι και έτοιμοι

-Και τέλος να μην το αποκαλύψουν σε κανέναν  

Φυσικά οι Έλληνες φίλαθλοι άρπαξαν την ευκαιρία και ξεχύθηκαν στους δρόμους, κάνοντας τα πάντα για να φτάσουν πρώτοι στο αεροδρόμιο και να γίνουν αυτοί που θα ταξιδέψουν εκεί που γεννήθηκε το σύγχρονο «Football» για να δουν τον μεγάλο τελικό!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τις διασκεδαστικές περιπέτειες των Ελλήνων πρωταγωνιστών που γνωρίζουν μεγάλη απήχηση και στο εξωτερικό. Από το κυκλοφοριακό χάος της πρωτεύουσας, μέχρι το εμπόδιο μιας μετακόμισης και άλλα ευτράπελα, ανακαλύψτε ποιος από τους συμμετέχοντες αποδείχθηκε πιο ευρηματικός και κατάφερε να νικήσει τον χρόνο και να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να απολαύσει από κοντά τον μεγάλο τελικό του Champions League!

Sponsored Post