Καριέρα στον κινηματογράφο αρχίζει ο πιο κατσούφης γάτος του κόσμου (Video)

Καριέρα στον κινηματογράφο αρχίζει ο πιο κατσούφης γάτος του κόσμου (1)

Η Grumpy Cat, η σιαμέζα γάτα που είναι μονίμως μουτρωμένη και έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο μεγάλη σταρ του Διαδικτύου, ετοιμάζει… βαλίτσες για το Χόλιγουντ, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της Μπεν Λάσις.

Η γάτα, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι «Σος Ταρτάρ», έγινε γνωστή πριν ένα χρόνο όταν ο αδελφός της «μαμάς» της, Ταμπάθα Μπούντεσεν, ανέβασε μία φωτογραφία της στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Reddit.

Η ταινία θα είναι παραγωγής της Broken Road Productions, η οποία υπογράφει μεταξύ άλλων την κωμωδία του 2011 με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ, Τζακ και Τζιλ.

Καριέρα στον κινηματογράφο αρχίζει ο πιο κατσούφης γάτος του κόσμου (2)

Η μόνιμα «θυμωμένη» έκφραση της διάσημης γάτας ενέπνευσε μία σειρά από σχόλια, αστείες ατάκες και φωτογραφίες επεξεργασμένες στο Photoshop που αναρτώνται σε σελίδες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

Η σελίδα της στο Facebook έχει περισσότερα από 850.000 likes και το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί στο YouTube έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 10 εκατομμύρια επισκέπτες.

Η Grumpy Cat είναι ήδη εξοικειωμένη με τις κάμερες αφού έχει εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης Good Morning America και στο τοκ-σόου του Άντερσον Κούπερ στο CNN, Anderson Live.

Πηγή: in.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook