Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου;

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (1)

Τα ζώδια μπορούν να επηρεάσουν το τι και το πώς οδηγείτε.

Ίσως να είναι απλά το αποτέλεσμα ενός τμήματος δημοσίων σχέσεων με πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά το site που ειδικεύεται σε ασφάλειες Confused.com έστειλε σήμερα ένα άρθρο που εξηγεί πως το ζώδιο καθορίζει την οδηγική συμπεριφορά του καθενός.

Μάλιστα η έρευνα είναι βασισμένη σε πραγματικά δεδομένα που συνέλεξε το Confused.com data, οπότε πριν το απορρίψουμε ας ρίξουμε μια ματιά κατά πόσο ισχύει. Αλλά σαν Αιγόκερως μπορώ να δηλώσω κατηγορηματικά οτι δεν οδηγώ Toyota Avensis.

Να λοιπόν η εγκυρότατη λίστα με τα ζώδια και τα αυτοκίνητά τους.

 • Ιχθείς

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (2)

Οι ιχθείς πιθανότατα αρέσκονται σε κάτι «φανταχτερό», όπως μια BMW Σειρά 1, και είναι από τα ζώδια που θα πιαστούν εύκολα να υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας.

 • Αιγόκερως

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (3)

Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί και μετρημένοι και θα τους εντοπίσετε γιατί είναι οι ιδιοκτήτες των Toyota Avensis.

Η άνεση και η αξιοπιστία τους αντισταθμίζουν το μειονέκτημα της έλλειψης αδρεναλίνης όταν τα οδηγείτε.

 • Λέων

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (4)

Τα λιοντάρια είναι αυτά που κινδυνεύουν πιο πολύ από ατυχήματα στους δρόμους με 13% των οδηγων της Confused.com που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, να έχουν πραγματοποιήσει εισπράξεις από την ασφαλιστική τους.

Το αγαπημένο τους όχημα (ή συγκρουόμενο αν προτιμάτε) είναι το MINI Cooper, ένδειξη και τις επιδεικτικής συμπεριφοράς τους.

 • Τοξότης

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (5)

Οι τοξότες όμως είναι αυτοί με τις μεγαλύτερες εισπράξεις από τις εταιρίες τους, με μέσο όρο £2,464 λίρες Αγγλίας.

Σαν αποτέλεσμα της ενθουσιώδους συμπεριφοράς τους, της έντονης κοινωνικότητας τους και της παιχνιδιάρικης φύσης τους, ο τοξότες επιλέγουν ακριβά αυτοκίνητα και συχνά τα καταστρέφουν ολοσχερώς.

 • Σκορπιός

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (6)

Οι περιπετειώδεις σκορπιοί, με την δυναμική και αποφασιστική προσωπικότητά τους επιλέγουν Nissan Terrano II.

Μπορεί να είναι όντως «δυναμικό» και αξιόπιστο, αλλά δεν βλέπουμε πως αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να ανταποκρίνεται τόσο μαζικά, όσο «αποφασισμένο» και αν είναι.

 • Υδροχόος

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (7)

Άλλο ένα περιπετειώδες ζώδιο, συχνά εκκεντρικό και αντισυμβατικό, με προφανή προτίμηση στα 4Χ4 -το οποίο μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμο όταν ανεβαίνει η στάθμη του νερού.

 • Παρθένος

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (8)

Οι παρθένοι είναι σεμνοί και πρακτικοί. Εμείς θα τους συγχαρούμε γιατί σύμφωνα με την έρευνα οδηγουν το ταπεινό Ford Focus.

Λέμε ταπεινό γιατί το Focus ήταν το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Μ.Βρετανία για μία δεκαετία, και για πολύ καλό λόγο. Τέλειο στην οδήγηση, οικονομικό στην κατανάλωση και εύκολο να το βρεις. Μιλάμε ακόμα για το αυτοκίνητο;

 • Ταύρος

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (9)

Ο ταύρος είναι πολυέξοδος όσων αφορά στο αυτοκίνητό του. Θα αναφερθούμε μόνο στην έκφραση «ταύρος εν υαλοπωλείο» ενδεικτικά για το πόση ζημιά μπορεί να κάνει αυτό το ζώδιο. Και το άρθρο τον συμβουλεύει να οδηγεί Subaru Impreza. Κάτι δεν πάει καλά.

 • Δίδυμος

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (10)

Ο συνδυασμός που κάνει η έρευνα για τον δίδυμο μας ξενίζει λίγο. Αρχικά κατηγοριοποιεί τον δίδυμο ως διψασμένο για γνώση και παιχνιδιάρη, ενώ του συστήνει ένα Honda Civic, το οποίο είναι γνωστό για την αξιοπιστία του.

 • Καρκίνος

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (11)

Ευαίσθητος και περιποιητικός ο Καρκίνος, προτιμάει το Fiat Punto, σύμφωνα με το άρθρο. Κάποιος πρέπει να το προτιμάει και αυτό μαλλον.

Είναι ίσως από τα πιο προσγειωμένα ζώδια, με το χαμηλότερο μέσο όρο εισπράξεων από ατυχήματα, κάτι που συνάδει με την προσεκτική συμπεριφορά των Καρκίνων στους δρόμους.

 • Ζυγός

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (12)

Ο μέσος ζυγός επιλέγει Peugeot 207, που συνδυάζεται καλά με την περιγραφή του ζωδίου ως ευδιάθετο και παιχνιδιάρικο.

Ανεξάρτητο και κοινωνικό ζώδιο, αλλά αυτό είναι προφανές και από την επιλογή του αυτοκινήτου. Τουλάχιστον, το χαρακτηριστικό τους να πιστεύουν εύκολα τους άλλους και να μην υποψιάζονται το δόλο, τους κάνει ιδανικούς αγοραστές μεταχειρισμένων.

 • Κριός

Τι λένε τα ζώδια για την οδήγησή σου; (13)

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς, θα περιμένατε να οδηγεί κάτι γρήγορο και συναρπαστικό. Οδηγεί Volvo.

Συνήθως επιλέγει το S60, με το «δυνατό και αξιόπιστο» Σουηδικό προφίλ που ταιριάζει με το δυνατό και υπεύθυνο χαρακτήρα του. Τουλάχιστον το τελευταίο μοντέλο είναι και όμορφο.

Πηγή: msn.com

Κοινοποιήστε στο Facebook