Γατούλης λαθρεπιβάτης: Στον τροχό αεροπλάνου από την Αθήνα στη Ζυρίχη

Γατούλης λαθρεπιβάτης: Στον τροχό αεροπλάνου από την Αθήνα στη Ζυρίχη

Ένας μικρούλης και γλυκύτατος γάτος χώθηκε σε αεροπλάνο και έκανε ένα υπέροχο ταξίδι μέχρι τη Ζυρίχη, ενώ μονοπώλησε και τα ελβετικά ΜΜΕ.

Ένας κεραμιδόγατος χρώματος άσπρου μαύρου κατόρθωσε να μονοπωλήσει τα ελβετικά ΜΜΕ με το κατόρθωμά του.

Ο ηλικίας περίπου δύο μηνών γάτος ταξίδεψε τζάμπα μέχρι τη Ζυρίχη.

Πώς έγινε αυτό; Η ιστορία έχει ως εξής:

Αρχικά εθεάθη στους διαδρόμους του “Ελευθέριος Βενιζέλος” την προηγούμενη Τετάρτη, κοντά σε αεροσκάφος με προορισμό την Ελβετία.

Αμέσως ενημερώθηκαν μέλη του προσωπικού εδάφους και άρχισαν οι αναζητήσεις για το μικρό ζωάκι. Οι έρευνες για τον τετράποδο κύριο κράτησαν περίπου δύο ώρες και μάλιστα καθυστέρησε και η πτήση.

Επειδή λοιπόν δεν εντοπίστηκε, ο κυβερνήτης ζήτησε άδεια απογείωσης και η πτήση έγινε κανονικά.

Θεωρήθηκε πως το περίεργο γατί είχε φύγει, το αεροσκάφος απογειώθηκε για να προσγειωθεί ώρες μετά στη Ζυρίχη. Εκεί οι μηχανικοί εδάφους έμειναν άγαλμα όταν αντίκρισαν να ξεπροβάλλει από την κρύπτη του μπροστινού τροχού ένα ασπρόμαυρο κεφαλάκι.

Ήταν ο γάτος ο οποίος αν και αρκετά ταλαιπωρημένος ήταν ζωντανός και χωρίς, όπως αποδείχτηκε, πρόβλημα στην υγεία του. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο του αεροδρομίου, όπου το παρέλαβε κτηνίατρος για να το φροντίσει.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρίας, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το μικρό πλάσμα κατάφερε να επιβιώσει για 1.600 χιλιόμετρα, σε συνθήκες έλλειψης οξυγόνου, με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 50 βαθμούς υπό το μηδέν.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook