6 πασίγνωστοι σταρ που εμφανίστηκαν στη σειρά «Τα Φιλαράκια»

Friends

Τα «Φιλαράκια» ήταν μια σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες και την οποία βλέπουμε ακόμα και σήμερα, παρόλο που έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από την ολοκλήρωση της. Είχατε όμως προσέξει ότι οι πασίγνωστοι ηθοποιοί της παρακάτω λίστας έχουν εμφανιστεί στη σειρά;

George Clooney

Πασίγνωστοι σταρ που εμφανίστηκαν στη σειρά «Τα Φιλαράκια» (1)

Ο 1ος κύκλος από «Τα Φιλαράκια» συνέπεσε με τον 1ο κύκλο της σειράς «Στην Εντατική», και οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να συνδυάσουν για λίγο τις δύο επιτυχημένες σειρές. Έτσι λοιπόν τόσο ο George Clooney, όσο και ο Noah Wiley που έπαιζαν τους γιατρούς, βγήκαν ραντεβού με την Monica και την Rachel.

Jon Favreau

Πασίγνωστοι σταρ που εμφανίστηκαν στη σειρά «Τα Φιλαράκια» (2)

Ως ένας από τους πολλούς σοβαρούς δεσμούς της Monica σε αυτή την 10ετή σειρά, ο σκηνοθέτης του «Iron-Man», Jon Favreau, υποδύθηκε τον Pete, έναν ευγενικό και ελαφρώς χαζούλη εκατομμυριούχο.

Hugh Laurie

Πασίγνωστοι σταρ που εμφανίστηκαν στη σειρά «Τα Φιλαράκια» (3)

Σε ένα γρήγορο πέρασμα από τη σειρά, ο Hugh Laurie εμφανίζεται στον 4ο κύκλο, στο δεύτερο μέρος του επεισοδίου «The One With Ross’s Wedding». Παίζει έναν ενοχλημένο άνδρα που κάθεται δίπλα στη Rachel που πηγαίνει στο Λονδίνο για να εξομολογηθεί την αγάπη της στον Ross ακριβώς πριν από το γάμο του. Ακούει τη φλύαρη περιγραφή της ιστορίας της ζωής της και με ένα κλασικό βρετανικό στυλ, την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι είναι μια φρικτή εγωίστρια που καταστρέφει τη ζωή του Ross.

Ben Stiller

Πασίγνωστοι σταρ που εμφανίστηκαν στη σειρά «Τα Φιλαράκια» (4)

Όταν η Rachel γνώρισε τον Tommy στους φίλους της, κάποια στιγμή μέσα στην 3η σεζόν, αρχικά όλοι τον συμπάθησαν. Σύντομα όμως αποδείχθηκε πως ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Ben Stiller είχε πολύ άσχημο πραγματικό εαυτό.

Sean Penn

Πασίγνωστοι σταρ που εμφανίστηκαν στη σειρά «Τα Φιλαράκια» (5)

Πως μπορεί κάποιος να ξεχάσει τον αρραβωνιαστικό της Ursula, Eric; Ο άνθρωπος ήταν ντυμένος σαν ηλιακό σύστημα…

Brad Pitt

Πασίγνωστοι σταρ που εμφανίστηκαν στη σειρά «Τα Φιλαράκια» (6)

Ο Brad Pitt υποδύθηκε τον Will Colbert στο επεισόδιο 9 «The One With The Rumor» της 8ης σεζόν. Πρόκειται για έναν πρώην υπέρβαρο φίλο της Monica από την τάξη του Ross στο σχολείο, ο οποίος είχε και μια κόντρα με την Rachel. Εκείνη την εποχή μάλιστα η Jennifer Aniston (Rachel) ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt στην πραγματικότητα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.