Συγκλονιστική ιστορία δύναμης – Καρέ καρέ η ζωή του Zion που κράτησε μόλις 10 ημέρες

Καρέ καρέ η ζωή του Zion που κράτησε μόλις 10 ημέρες (1)

Το γύρο του κόσμου κάνει η συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωρό, η ζωή του οποίου κράτησε μόνο 10 ημέρες. Οι γονείς του μικρού Zion, Josh και Robbyn Blick έμαθαν ότι το μωρό που θα έφερναν στον κόσμο θα γεννιόταν με μία γενετική ανωμαλία. Σε συνέντευξή τους στο Blaze, ο Joss και η Robbyn υποστήριξαν πως έμαθαν για την γενετική ανωμαλία του Zion, γνωστή ως σύνδρομο Edwards, όταν η γυναίκα ήταν σχεδόν 20 εβδομάδων έγκυος. Οι γιατροί είχαν ειδοποιήσει τους γονείς πως το παιδί θα φλέρταρε συνεχώς με το θάνατο, λόγω της επιπλοκής στην υγεία του. Ωστόσο, οι ίδιοι θέλησαν να κάνουν ένα δώρο στο μωρό τους. Την ίδια τη ζωή, όσο και αν κρατούσε. Ο μικρός Zion άντεξε μόνο 10 ημέρες. Γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου και «έφυγε» στις 21 Ιανουαρίου του 2014.

Καρέ καρέ η ζωή του Zion που κράτησε μόλις 10 ημέρες (2)

Ο ιερέας πατέρας και η μητέρα του, οι οποίοι έχουν ακόμη τέσσερις γιους κάθε ημέρα που περνούσαν με τον μικρό Zion την κατέγραφαν σε φωτογραφίες και βίντεο.

Καρέ καρέ η ζωή του Zion που κράτησε μόλις 10 ημέρες (4)

Σε βίντεο που ανέβασαν στο Vimeo οι Josh και Robbyn περιγράφουν το πώς ο ερχομός του στον κόσμο έφερε κοντά όλη την οικογένεια, χαρίζοντας αγάπη και ελπίδα.

Καρέ καρέ η ζωή του Zion που κράτησε μόλις 10 ημέρες (5)

«Γλυκιέ μου Zion, είσαι το δώρο μου. Κάθε αναπνοή σου είναι για μένα μία εισπνοή από την τελειότητα της ομορφιάς του Θεού. Κάθε χτύπος της καρδιάς σου είναι μέτρο αγάπης. Άκουσες τη φωνή του μπαμπά σου και γύρισες προς το μέρος του. Φίλησα το μικροσκοπικό σου πρόσωπο ένα εκατομμύριο φορές και εύχομαι, να μπορούσα να το κάνω ακόμα τόσες». Αυτά είναι μερικά από τα συγκλονιστικά λόγια της 32χρονης μητέρας που ακούγονται στο βίντεο.

Καρέ καρέ η ζωή του Zion που κράτησε μόλις 10 ημέρες (6)

«Θελω να ξέρεις, ότι δεν χρειαζόταν να μεγαλώσεις και να γίνεις ψηλός και φωνακλάς, για να σε προσέξουμε. Δεν χρειαζόταν να γράψεις βιβλίο, για να μας τραβήξεις την προσοχή. Το έκανες έτσι κι αλλιώς. Για την ακρίβεια, έκανες πολλά περισσότερα, αυτές τις 10 ημέρες που έμεινες κοντά μας, πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμουν. Αυτό είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Θέλω όμως να ξέρεις, ότι είμαι πολύ περήφανος για σένα», λέει στο βίντεο ο Josh.

Καρέ καρέ η ζωή του Zion που κράτησε μόλις 10 ημέρες (7)

Καρέ καρέ η ζωή του Zion που κράτησε μόλις 10 ημέρες (3)

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook