Πολυτελές υποβρύχιο για ρομαντικές αποδράσεις ζευγαριών

Πολυτελές υποβρύχιο για ρομαντικές αποδράσεις ζευγαριών (2)

Η περίφημη ταξιδιωτική φίρμα Mile-Low Club σκοπεύει να μεταφέρει τον έρωτα στα βάθη του νερού, κάπου 200 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Άλλο ένα θαύμα έρχεται λοιπόν από το ξακουστό «Mile-High Club», που έχει γίνει συνώνυμο της «πικάντικης» μεταφοράς ροκ σταρ αλλά και ζάμπλουτων ζευγαριών σε μήνα του μέλιτος, που θέλουν το κάτι παραπάνω στις περιπτύξεις τους: 62 χρόνια μετά την ίδρυσή του, δημιουργεί σήμερα το «Mile-Low Club», που φέρνει την πολυτελή συγκίνηση στο κρεβάτι στην καρδιά των ωκεανών!

Οι ταξιδιώτες λοιπόν που το «φυσάνε» έχουν τώρα τη δυνατότητα να νοικιάσουν ένα από τα μπόλικα και ειδικά τροποποιημένα για τους ερωτικούς σκοπούς υποβρύχια (με ψευδώνυμο «Lovers Deep»), που είναι δεμένα στην Καραϊβική, με το ποσό βέβαια για την ιδιαίτερη διασκέδαση να αγγίζει τα 215.000 ευρώ!

Πολυτελές υποβρύχιο για ρομαντικές αποδράσεις ζευγαριών (6)

Ο απομονωμένος υποβρύχιος παράδεισος όμως, στα 200 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι εδώ για να κάνει την ερωτική απόδραση μοναδική, καθώς μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε στον πλανήτη ζητήσει ο πελάτης, είτε μιλάμε για κοραλλιογενή ύφαλο της Καραϊβικής είτε για βυθισμένο πολεμικό σκάφος στην Ερυθρά Θάλασσα.

Πολυτελές υποβρύχιο για ρομαντικές αποδράσεις ζευγαριών (4)

Ελικόπτερα και ταχύπλοα σκάφη θα αναλάβουν τη μεταφορά σας στο υποβρύχιο, με το διακριτικό προσωπικό (καπετάνιος, σεφ και καμαρότος) να περιμένει για να σας χαρίσει λέει αξέχαστες προσωπικές στιγμές στα έγκατα του υγρού στοιχείου.

Πολυτελές υποβρύχιο για ρομαντικές αποδράσεις ζευγαριών (3)

Στη διακριτική ευχέρεια του πελάτη είναι τόσο ο εσωτερικός διάκοσμος του υποβρυχίου(!) όσο και το ερωτικό μενού, που περιλαμβάνει ακόμα και πρωινό με σαμπάνια και στρείδια στο κρεβάτι, ώστε να εξασφαλιστεί το γεγονός ότι οι πελάτες θα είναι στην αρμόζουσα ερωτική διάθεση για να δικαιωθούν οι εγκαταστάσεις του Lovers Deep!

Πολυτελές υποβρύχιο για ρομαντικές αποδράσεις ζευγαριών (1)

Η ερωτική μαγεία μεταφέρεται λοιπόν στα βάθη της θάλασσας, εκτός κι αν κάποιος είναι βέβαια κλειστοφοβικός, οπότε ούτε συζήτηση…

Πολυτελές υποβρύχιο για ρομαντικές αποδράσεις ζευγαριών (5)

Πηγή: Newsbeast.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook