Ανυπόμονος σκύλος κορνάρει για να γυρίσει ο ιδιοκτήτης του από τα ψώνια (Video)

Ανυπόμονος σκύλος κορνάρει για να γυρίσει ο ιδιοκτήτης του από τα ψώνια

Δεν είχαν περάσει πέντε λεπτά από τη στιγμή που οι Graham και Fiona Haddow άφησαν την σκυλίτσα τους Fern, ένα boxer 18 μηνών, στο αυτοκίνητο για να επισκεφθούν μια γκαλερί στο Broughty Ferry της Σκωτίας, όταν αγανακτισμένη αποφάσισε να πηδήξει στο μπροστινό κάθισμα και να πάρει την κατάσταση στις πατούσες της.

Άρχισε να πατάει την κόρνα επίμονα και δεν σταμάτησε για 15 ολόκληρα λεπτά, αφού το ζευγάρι αν και άκουσε αμυδρά το κορνάρισμα, δεν κατάλαβε ότι προερχόταν από το αυτοκίνητο τους.

Όταν τελικά επέστρεψαν, ξαφνιάστηκαν με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί γύρω από το όχημα και όπως δήλωσε αργότερα ο 58χρονος Graham: «Άρχισα να τρέχω προς το αυτοκίνητο μόλις είδα από μακριά τον κόσμο, νομίζαμε πως κάτι έπαθε η Fern. Πλησιάζοντας κατάλαβα πως ο κόσμος γελούσε με τον σκύλο μας που πάταγε την κόρνα με αφοσίωση. Η Fern με κοίταξε για λίγο και συνέχισε απτόητη…».

Είναι αυτονόητο προς όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, ότι δεν θα πρέπει να αφήνουν το κατοικίδιο τους στο αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η υπερθέρμανση μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κίνδυνο για το ζώο. Ωστόσο, σε αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό, η θερμοκρασία στην περιοχή ήταν περίπου 13 βαθμούς Κελσίου.